Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

1000 страници България - Луксозно издание

SKU
9789542833291


рейтинг:
80 % of 100
35,00 лв.

„1000 страници България“ е носител на приза „Златен лъв“ за издателски проект с най-голяма обществена значимост от Асоциация „Българска книга“ и журналистическото жури!

  • Автори: Румяна Николова и Николай Генов 
  • Дизайнер на корица: Дамян Дамянов
  • Книгата съдържа над 1400 снимки


Книгата не е пътеводител, нито енциклопедия. Не е и пътепис. Тя съчетава по малко от всичко това в един вдъхновяващ поглед към страната ни от двама журналисти и фотографи, които непрекъснато са на път. В книгата ще намерите любопитни факти и неизвестни истории за места и хора, които може би познавате, и още безброй други, за чието съществуване не сте и подозирали. В над 1000 страници ще обходите България надлъж и шир – в днешните и отминалите ѝ дни, а много от красотите и богатствата ѝ ще видите във фотографии. И нетърпеливо ще се впуснете сами да изследвате многобройните посоки, които ви предлага, да изживеете своите стоплящи сърцето преживявания под родното небе.

За авторите:

Румяна Николова и Николай Генов се определят като скитници, неизлечимо заразени от бацила на пътуванията. При всяка възможност са на път и снимат. Познават отлично страната ни. В книгите си показват любопитната и недостатъчно позната България – не по-малко екзотична от местата в любимите им дестинации Индия, Китай, Монголия, Тибет, Италия, Патагония, Мексико, Африка… Плод на митарствата им са 18 пътеписни книги.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:1000 страници България - Луксозно издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Българската съкровищница - The Treasures of Bulgaria
Румяна Николова, Николай Генов
Сиела
рейтинг:
100%
59,90 лв.
Голяма книга за Италия
Румяна Николова, Николай Генов
Книгомания
рейтинг:
1%
49,90 лв.
Голяма книга за Китай
Румяна Николова, Николай Генов
Книгомания
рейтинг:
1%
48,90 лв.
Голяма книга за Индия
Румяна Николова, Николай Генов
Книгомания
рейтинг:
1%
49,90 лв.
Голяма книга за Испания
Румяна Николова, Николай Генов
Книгомания
рейтинг:
1%
55,00 лв.