Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

1000 въпроса - 1000 отговора от практиката на счетоводителя 2007

Не е наличен

Най-богатата колекция от въпроси и отговори по ЗДДС!
Акцент в изданието тази година е разделът “Данъчно облагане”, където са включени всички промени в основните данъчни закони - ЗДДС, ЗДДФЛ и ЗКПО. Предлагаме Ви най-богатата колекция от въпроси и отговори по ЗДДС. Не пропускайте възможността да научите всичко, което Ви интересува относно новия Закон за данъка върху добавената стойност. Ще намерите полезни казуси и по ЗКПО и ЗДДФЛ.
Разделът “Счетоводно отчитане” предлага актуализирани и допълнени въпроси и отговори, свързани с отчитането на стоково-материалните запаси, собствения капитал, дълготрайните материални и нематериални активи, доставките и продажбите, приходите и разходите. Специално място е отделено на преоценката и обезценката на активи, както и на отчитането на финансовия лизинг.
Разделът “Трудово право” представя широк кръг въпроси, относно: възникване и изменение на трудовото правоотношение, работно време, почивки и отпуски, имуществена отговорност и други видове обезщетения, трудово възнаграждение, прекратяване на трудовото правоотношение, трудова книжка и трудов стаж, Национална класификация на професиите и длъжностите, санкции и др.
В раздел “Осигуряване” има всичко ново, отнасящо се до социалното осигуряване. Ще намерите актуални казуси относно: осигуряването на различни категории лица, осигурителния доход, осигурителните вноски, осигурителния стаж и обезщетенията.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:1000 въпроса - 1000 отговора от практиката на счетоводителя 2007
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наръчник по патентно облагане 2002
Бисер Райнов
Нова Звезда
рейтинг:
1%
4,20 лв.
Здравно осигуряване 2006
Стоян Гичев
Данъчен консулт
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Минимални осигурителни прагове 2006
Радонов
Нова Звезда
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Данъчни закони 2008
Нова Звезда
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Данъчно облагане на доходите / 2006
Стоян Гичев
Данъчен консулт
рейтинг:
1%
5,60 лв.