Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.
1000 въпроса - 1000 отговора от практиката на счетоводителя 2007 Коман

1000 въпроса - 1000 отговора от практиката на счетоводителя 2007


Издателство: Коман

Резюме

Повече
Цена
22,80 лв.
Продуктът не е наличен.
Издателство Коман
Година на издаване 2007

Най-богатата колекция от въпроси и отговори по ЗДДС!
Акцент в изданието тази година е разделът “Данъчно облагане”, където са включени всички промени в основните данъчни закони - ЗДДС, ЗДДФЛ и ЗКПО. Предлагаме Ви най-богатата колекция от въпроси и отговори по ЗДДС. Не пропускайте възможността да научите всичко, което Ви интересува относно новия Закон за данъка върху добавената стойност. Ще намерите полезни казуси и по ЗКПО и ЗДДФЛ.
Разделът “Счетоводно отчитане” предлага актуализирани и допълнени въпроси и отговори, свързани с отчитането на стоково-материалните запаси, собствения капитал, дълготрайните материални и нематериални активи, доставките и продажбите, приходите и разходите. Специално място е отделено на преоценката и обезценката на активи, както и на отчитането на финансовия лизинг.
Разделът “Трудово право” представя широк кръг въпроси, относно: възникване и изменение на трудовото правоотношение, работно време, почивки и отпуски, имуществена отговорност и други видове обезщетения, трудово възнаграждение, прекратяване на трудовото правоотношение, трудова книжка и трудов стаж, Национална класификация на професиите и длъжностите, санкции и др.
В раздел “Осигуряване” има всичко ново, отнасящо се до социалното осигуряване. Ще намерите актуални казуси относно: осигуряването на различни категории лица, осигурителния доход, осигурителните вноски, осигурителния стаж и обезщетенията.

Все още няма коментари и оценки за този продукт

За доставките си в България Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерски компании Спиди и Еконт.

Стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв и тази сума остава твърда независимо от наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис или до адрес.
ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията!
Доставката до обект Сиела Графа е безплатна.
За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя и теглото на поръчаните продукти.
Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.

Вашата оценка?
(Най-ниско е 1, а най-високото 5)