Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

1001 нощи без секс

SKU
9789543896578


Regular Price 16,99 лв. Special Price 5,00 лв.

Отговорите на всички неудобни въпроси, които не ви дават мира!



-71%

Тази книга няма да ви направи по-богати, по-слаби или по-умни. Тя ще ви покаже, че повечето проблеми, които ви терзаят, изобщо не са толкова сериозни, колкото изглеждат! Освен това с подобни грижи се сблъскват и много други хора всеки ден. А решение винаги има и Наталия Краснова е тук, за да ви насочи към него!

Чрез историите на читателите си и личния си опит, Наталия ще ви покаже как да преминавате през трудностите с лекота и духовитост.

Тя е вашият най-добър слушател и съветник. Съчетава реални съвети от психолози и хумор, за да отговори на всички въпроси, които си задавате, когато не можете да спите. А когато нещо е смешно, то не може да бъде чак толкова страшно.

Наталия влиза в ролята на една модерна Шехерезада - поднася ви 1001 причини да се усмихнете и ви уверява: С вас всичко е наред!

Наталия Краснова пише статии, сценарии за сериали, скечове, текстове за рекламни клипове и книги. Тя е известен блогър с над два милиона последователи и човек, който води наистина впечатляваща кореспонденция с почитателите си.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:1001 нощи без секс
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Азбучни убийства
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
100%
16,99 лв.
Фатален шанс
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Предизвестено убийство
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Празникът на Вси светии
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Тъжният кипарис
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.