Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

1915 - Холокостът - Юдеохазария по пътя към Цион

SKU
9786197261400


рейтинг:
100 % of 100
17,97 лв.

В настоящата книга, посветена на изтреблението на арменците в Османската държава през 1915 г., Георги Ифандиев с присъщата си политическа свръхчувствителност и непоносимост към компромиса търси същината на причините и разкрива подмолната и предопределяща роля на най-високопоставени лица от световната политическа и финансова сцена, които обсебени от сатанинско месианство и чудовищна алчност, обричат на гибел с войни, революции и държавно организирани репресии живота на милиони хора.



Не е наличен

Позовавайки се на малко известни исторически извори и на авангардни достижения от генетиката, посочва общото начало на българския и арменския народи и го свързва с Балканите. Обяснява произхода (от талмудизирани след X в. българи-хазари) на преобладаващата част от самопровъзгласилите се за евреи днешни ционисти, чиято върхушка подклажда арменския геноцид.
Разказва за „златния век на евреите в Отоманската империя". За „левитската мафия", насочила омразата си към живеещите под османска власт арменци-християни, заели важни позиции в тогавашния султанат: крупни търговци, банкери, предприемачи, администратори, достойни интелигенти, занаятчии и пр., заплашително конкуриращи най-влиятелното малцинство - представителите на „богоизбрания народ".
Стига до същността на младотурския преврат - „ционистко-масонско-шабатеянски заговор", наложил края на Отоманската империя, икономическото превземане на Турция от „интернационалния капитал", широкото отваряне на политическите машинации за създаването на еврейска държава в Палестина, погубването, разоряването и прогонването на голяма част от арменския народ и арменския елит.
Наред с това авторът прави убедителни коментари върху синхронни събития от българската и световната история, правдиви екскурси върху търговско-икономически, теологични и културологични проблеми, шокиращи просопографски разкрития за финансови и политически тирани, изтезаващи човечечеството вече трето столетие. В светлината на днешния ден обръща внимание и върху медиийния монопол, контролиран от „властелините на света" и простиращ се над цялата планета.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:1915 - Холокостът - Юдеохазария по пътя към Цион
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
33-те стратегии за войната
Робърт Грийн
Сиела
рейтинг:
60%
35,00 лв.
Скришен фолклор. От Граово, Мраката и Знеполе
Симеон Мильов
ИК Огледало
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Попътности - чуто, видяно, преживяно
Тошо Лижев
ИК Огледало
рейтинг:
1%
25,00 лв.
У нас - Сатиричен дневник
Пламен Анакиев
ИК Огледало
рейтинг:
1%
15,00 лв.