Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

2012: Война за душите

Не е наличен
21 декември 2012 година може да е една от най-важните дати в историята. На всеки двадесет и шест хиляди години Земята и Слънцето застават в една линия с точния център на Галактиката. Ще се случи отново в 11:11 сутринта на 21 декември 2012, а древните маи са изчислили, че това ще отбележи края на света – не само на тази епоха, но и на съзнателността, каквато я познаваме. Но какво наистина ще се случи? Краят на света? Нова ера за човечеството? Нищо? При последното такова събитие кроманьонецът внезапно e започнал да създава изкуство в пещерите на Южна Франция, което до ден-днешен остава една от най-необяснимите промени в човешката история. Сега Уитли Стрийбър изследва 2012 година в монументална художествена творба, която ще зашемети читателите с проникновенията си и наситеността на повествованието, докато загадъчно извънземно присъствие внезапно извира от свещените места навсякъде по света, за да изтръгне човешките души от телата им и да роди невъобразим хаос. Смелостта се сблъсква със страха, лоялността среща предателството, докато целият свят се бори, за да оцелее в тази невероятна война за душите. Раждат се герои, разкриват се злодеи и накрая се случва нещо напълно неочаквано, което вкарва измислените герои в нов свят и звучи като реално предупреждение за бъдещето.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2012: Война за душите
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Божествено зло
Нора Робъртс
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Властелинът на пръстените - Пълно издание - твърди корици
Дж. Р.Р. Толкин
Бард
рейтинг:
1%
56,99 лв.
Греховете на светците
Сидни Шелдън
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Експлозивно
Матю Райли
Бард
рейтинг:
1%
15,99 лв.
Кръвна връзка
Сидни Шелдън
Бард
рейтинг:
1%
15,99 лв.