Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

30 паунда

SKU
9789542811398


рейтинг:
100 % of 100
15,00 лв.

Една разтърсваща история за наивната мечта на повечето български младежи, които вярват, че емигрантският живот  е прекрасен.



В романа "30 паунда" на Мартин Ралчевски се сблъскват два ценностни модела – на човека от Изток, който, мечтае да постигне материално благополучие, и на човека от Запад, който е задоволен материално, но се чувства духовно объркан.
Героите, събитията и местностите описани в "30 паунда" са много близки до реалността. Действието е наситено, но не е динамично. Характерите на героите са силни и запомнящи се, без да има излишество в изразните средства. голяма част от разказаното в романа се базира на истински събития, което помага на читателя да почуства и преживее наново цялата история по по-различен и сантиментален начин.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:30 паунда
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Антихрист - Мартин Ралчевски - Ново издание
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
13,00 лв.
Вечност
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
15,00 лв.
Измама - ново издание
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
14,00 лв.
Не затваряй очи
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
16,00 лв.
Емигрант
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
1%
15,00 лв.