Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Антихрист

Не е наличен

Мартин Ралчевски е роден в София през 1974 г. Той е богослов по образование и писател по призвание. Живее в Англия, но България и православието са първостепенни за него. Заради различния му поглед върху световните събития визитите му в родината предизвикват винаги журналистически и читателски интерес.

Книгите му са изключително автентични и емоционални. Сред тях се нареждат „Безкрайна нощ“, „Горски дух“, „Полубогиня“, „30 паунда“, „Измама“ и „Емигрант“. Някои от тях са преведени на английски и немски език.

„Антихрист“ е седмата книга на Мартин Ралчевски, а междувременно авторът работи върху следващия си проект – сборника с разкази „Душа“.

Едно симпатично българско семейство в Англия. Разтърсваща любов и плашеща световна действителност. Конфликт, раздяла, път. От Англия през България към необятния Изток. Едновременно роман и филм. От бъдещето! Болезнен, истински и реалистичен!

Проф. Пламен Павлов, историк

Светът се управлява от всесилен човек, който се стреми към безусловна власт и подчинение. Въпросът е дали героите да се разделят с подредения си живот, или с вярата си. Изборът е наистина труден. Ще останат ли верни на Христос, или ще се подчинят на антихриста?

Това е първият роман по темата от български автор, който излиза в България.

Завладяващ! Проницателен! Оригинален! И като всяко ново нещо – убийствено интересен!

Янко Лозанов, актьор

Невероятна, но възможна. Малко ме уплаши, но определено ми хареса.

Светлана Дичева, БНР



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Антихрист
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
-35%
30 паунда
Мартин Ралчевски
СИЕЛА
рейтинг:
100%
Regular Price 15,00 лв. Special Price 9,75 лв.
Антихрист - Мартин Ралчевски - Ново издание
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
13,00 лв.
Вечност
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
15,00 лв.
Измама - ново издание
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
14,00 лв.
Не затваряй очи
Мартин Ралчевски
Еделвайс
рейтинг:
100%
16,00 лв.