Благотворителна разпродажба от Книжарници Сиела

"Вълна от намаления за морски приключения" е благотворителна разпродажба, организирана от Книжарници Сиела.
Събитието ще се проведе на 15 юни (събота) от 10:00 ч. до 19:00 ч. на Откритата сцена на Театър "София" с вход свободен през целия ден.

Всички желаещи ще могат да си закупят на символична цена стоки с нарушен търговски вид, които са годни за употреба. На цени от 1 до 30 лв. ще можете да си закупите хубава книга, комплекти за русуване, игри, играчки, музика и още много интересни неща.

Съпътстваща програма на разпродажбата:
11:30 ч. Концерт с HighLight Singing Academy
15:00 ч. Игри с ParaKids
16:30 ч. Творческа работилничка рисуване на шапки, торби, чаши и др. със Sharpie и Креативна рисувателна работилничка "ШиШарка"

Събраната сума ще бъде в подкрепа на Летния лагер на ParaKids.
Летният лагер на ParaKids е предназначен за деца с увреждания, деца в норма и техните семейства.
Целта на лагера е да даде равен достъп и възможност на децата с увреждания (аутизъм, тежки физически увреждания, незрящи) да изпитат емоцията от двигателни активности и спорт в планината, сред природата, заедно с приятели и семейство.

Вярваме, че с общи усилия ще можем да помогнем на двете момичета Даниела и Бояна, които с каузата си са победител в ПРОМЯНАТА - най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с фондация Reach for Change Bulgaria - Промяната - ParaKids. През юни 2017 те организираха първия си летен спортен лагер "Морски приключения" и зарадваха 22 деца - с детска церебрална парализа, с аутизъм, незрящи, както и деца без увреждания.

Най-голямата награда за ParaKids е искрената радост на децата, които въпреки различията си откриваха своите неподозирани възможности. "Децата играят заедно и намират нови приятели, емоцията е невероятна! Искаме да развием ParaKids, за да стане нещо постоянно и стабилно и още повече деца да имат достъп до спорт." - сподели в интервю за NOVA Бояна, една от създателките на ParaKids.

Нека заедно да продължим прекрасната инициатива на ParaKids, като съберем необходимите средства за Летния лагер през 2019 г.

Освен разпродажбата, на Откритата сцена на Театър "София" през целия ден ще има забавления и изненади.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2410640445861080/

Партньори: Театър "София", Промяната, ParaKids, Креативна работилничка „ШиШарка“, HighLight Singing Academy, Sharpie и MBG.