Денят на народните будители идва с тридневна промоция на Сиела

Празничната промоция на Сиела ще бъде от 1 до 3 ноември само на ciela.com!

Вече стана традиция за големите национални празници, наличните книги на издателства "Сиела" и "Deja Book" да се продават с 50% отстъпка. Традицията продължава отново САМО ОНЛАЙН на www.ciela.com.

Цели три дни от 00:00 ч. на 1 ноември до 24.00 ч. на 3 ноември 2017 г. ще можете да избирате от всички налични книги на издателства „Сиела” и „Deja Book” с 50% отстъпка.

В следващите няколко дни ще ви покажем препоръките на нашите редактори, макар да знаем, че вече сте набелязали любимите си заглавия. Ще имате достатъчно време да изберете своите нови книжни приятели и да зарадвате близките за празника.

Както всеки път ще има -10% и на много други издателства.

*Промоцията важи до изчерпване на количествата в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги в друга промоция и книги на цена 5,00 лв. или по-ниска.

ВАЖНО, за всички поръчки направени по време на промо кампания -50% на Ciela.com!

Срокът за доставка на поръчките от 01, 02 и 03 ноември е до 15 работни дни, след приключване на промоцията, с куриерска компания "Спиди"!
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения.
Благодарим за разбирането!
Екипът на Ciela.com

Желаем Ви приятно пазаруване!