Елате да споделим удоволствието от ВКУСНОТО готвене!

Издателство Сиела и Йоланта Дебилозова - Йоли, автор на най-четения кулинарен блог в България, ви канят да споделите удоволствието от вкусното готвене, от готвенето с усмивка, желание и въображение. Повод за това ни дава книгата "Вкусно с Йоли", която вече е на книжния пазар.

Заповядайте на 18.09 от 18.30 ч. в Студио 5, където Йоли ще ви изненада с лично приготвени от нея кулинарни лакомства, ще ви представи някои от най-популярните и харесвани уреди на Мулинекс, ще слушаме приятна музика на живо и ще пием охладено бяло вино.

Приканваме ви да донесете любимите си сладки и солени изкушения за парти, за да ги опитаме заедно! За най-сполучливите и интересни ще има награди!

Йоланта Делибозова – Йоли е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”. Работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония, солист е на Бургаската и Русенската филхармония и на Румънската филхармония Крайова. Обикаля света като част от проекта на Теодосий Спасов „Небесни струни”.

Голямата страст на музикантката е готвенето. Талантът и рецептите наследява от баба си. Йоли обича да експериментира и да интерпретира в собствената си кухня всичко вкусно, видяно и чуто. Вълнува я не само качеството, но и визията на домашната храна.

Йоли е участвала във всекидневното магазинно предаване „Денят е прекрасен” на БиТиВи, писала е за списание Bravacasa, а в момента има самостоятелно кулинарно предаване „Юлисима” на канал Fox International Channels - 24 Kithcen и води шоуто „Вкус на музика” в  Студио 5.