Kнижарница Сиела The Mall отваря врати с големи отстъпки

Най-новият обект книжарница Сиела The Mall отваря врати за клиенти на 20 юни. Книжарницата се намира на ниво -2 в столичния The Mall и ще е една от най-големите в книжната ни верига, с обща площ от 400 кв.м.

В книжарница Сиела The Mall ще можете да избирате от огромен брой продукти, подходящи за всички възрасти. Освен богатата и разнообразна колекция от родна и чуждоезикова литература, тук ще намерите и всичко необходимо за учениците, настолни игри за цялото семейство, играчки, подаръци, ваучери и много други артикули на добри цени и перфектно качество.

Уникалното за книжарница Сиела The Mall е, че на втория ѝ етаж е разположена една от най-големите ни музикални секции, заредена с многообразие от дискове и грамофонни плочи, а точно до нея се намира и специално изградена фен зона с оригинални продукти от линиите на световноизвестни и родни изпълнители.

По случай откриването на книжарница Сиела The Mall, на 20, 21, 22 юни ще можете да пазарувате с 50% отстъпка от всички книги на издателствата Сиела и Дежа бук, както и с 10% отстъпка на всички стоки. Акцията важи само за книжарница Сиела The Mall срещу ваучер, който можете да получите на място или да изтеглите от тук.

Очакваме Ви!