Нова голяма книжарница Сиела отваря врати в The Mall през 2018 година

Днес, 04.05.2018 година беше подписан договор между Сиела и The Mall за поредния голям обект на верига книжарници Сиела. До края на 2018 нова мащабна книжарница Сиела ще отвори врати в един от най-големите търговски центрове в столицата.

Жителите на кварталите Младост и Дружба ще разполагат с нова, уютна книжарница, в която има по нещо за цялото семейство.

Там могат да се намерят  всички актуални заглавия на български език, най-богатата и разнообразна гама от чуждоезикова литература, както и поддържането на номенклатура от заглавия с отдавна изчерпани тиражи, които могат да се намерят в книжарници Сиела.

В музикалните сектори има пълен набор от музика внасяна в България и модерните в последно време грамофонни плочи, които привличат ценителите. Филмите също заемат една не малка част от музикалните секции.

Другата основна част в книжарници Сиела е канцеларията и секциите с игри и играчки. Разнообразието от марки и артикули са привлекателни за по-широката масова аудитория.

Веригата разполага с най-доброто зареждане на пъзели и семейни игри, които са изключително добре приети от клиентите.

Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, включително и учебници.

Цялостната концепция на книжарници Сиела е изключително клиентски ориентирана. Идеята е посетителите да намират всичко от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване и създаване на уют и спокойствие при избора привличат все повече клиенти.