Новата книга-игра „Българ” и нейният автор се срещат с читатели в книжарници Сиела Варна, Плевен и Пловдив

След като създаде четири сезона и един пълнометражен филм с незабравимите и оригинални герои Българ, Аспарух, Супер Спиро и Унуфри, аниматорът Неделчо Богданов реши да разкаже за приключенията им и на хартия с помощта на един от най-популярните автори на книги-игри у нас – Богдан Русев, известен с псевдонима Робърт Блонд. Резултатът е книга, вдъхновена от култовия сериал и написана в традицията на книгите-игри, която излиза на пазара със знака на „Сиела”. В нея главният герой си ти, читателят. Ще се срещнеш с герои като граф Монте Криско и Лейди Гага, както и ще се сблъскаш с говорещи маймуни, динозаври, месоядни растения, зомбита, скелети, демони, всевъзможни разбойници и пирати. Над 200 страници и повече от 30 цветни илюстрации, които ВЪВЛИЧАТ В едно незабравимо пиратско приключение. Запазва СЕ стила на сериала С многото препратки към поп културата в България и по света. И тук, както и в сериала, тук отправна точка е родният град на Неделчо Богданов – Несебър. Оттам тръгва приключението на героите и пътят им към мистериозен черноморски пиратски архипелаг. В края на април авторът на „Българ” пусна пълнометражния филм във Vbox7, след като в началото на годината лентата събра стотици хиляди в родните киносалони. 

Ела на 1 юни, в книжарница Сиела, ФКЦ, Варна от 18.00 ч., на 5 юни от 18.00 ч. в книжатрница Сиела, Плевен и на 6 юни от 14.00 ч. в кницарница Сиела, МОЛ Пловдив, за да се запознаеш с героите от света на „Българ”!

Неделчо Богданов и Робърт Блонд ще представят "Българ: Книга-игра. Тайната на пиратския остров". Очакват те приключения с  Българ, Пешо, Аспарух, Унуфри, Дебелия престъпник, полицай Борис, Миша, Билко Бибитков, Супер Спиро, Бети и  Хорацио.  Но, най-важното е, че главен герой в книгата си ти! Подготви се за среща с пирати, тайнствени мултимилиардери, говорещи маймуни, динозаври, месоядни растения, зомбита, оживели скелети, демони, най-опасните престъпници на света, граф Монте Криско, армията от диви на лейди Гага и зловещия пиратски главатар сър Роман Фокстър!

И това не е всичко! Предстои конкурс с много награди

Нарисувай твоя корица за "Българ: Книга-игра. Тайната на пиратския остров"!Предложения за корица може да публикувате на FB страницата на Българ - https://www.facebook.com/BalgarTheShow?fref=ts

Конкурсът стартира от 25.05 /понеделник/ и ще приключи на 25.06 / четвъртък/ 2015 г.

Авторите на най-добрите 10 корици ще бъдат наградени с книгата „Българ: Книга-игра. Тайната на пиратския остров" и постери от филма.   

ОЧАКВАМЕ ТЕ! Ела, забавлявай се, спечели!