Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Проф. д-р Иван Тодоров, мажоритарен собственик на "Сиела Норма" АД с награда за цялостен принос в развитието на бизнеса в България

20.11.2020
Проф. д-р Иван Тодоров, мажоритарен собственик на

Юбилейното издание на конкурса "Мистър Икономика" и "Мисис Икономика" отличи мениджърите и предприемачите, допринесли най-много за развитието на успешен и устойчив бизнес в България за последните 30 години. Форумът, който се проведе снощи на церемония в "София Тех Парк", се организира от списание "Икономика" и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Четирима мъже и една дама получиха статуетката "Рибарят и златната рибка" на Ставри Калинов за успешната си работа през годините. Сред тях е проф. д-р Иван Тодоров, мажоритарен собственик на "Сиела Норма" АД и управляващ съдружник в адвокатско дружество "Георгиев, Тодоров и Ко". Той получи наградата за цялостен принос в развитието на бизнеса в България "Мистър Икономика" от вицепремиера и министър на труда и социалната политика Деница Сачева.

Титлата "Мисис Икономика" бе присъдена на Виолина Маринова, член на Надзорния съвет на Банка ДСК.

Още трима мениджъри бяха удостоени с титлата "Мистър Икономика" през 2020 г.: Николай Вълканов (председател на УС на "Минстрой Холдинг"), проф. дтн инж. Цоло Вутов (управител на "Геотехмин"), проф. дтн инж. Николай Вълканов (председател на Съвета на директорите на "Минстрой Холдинг") и д.и.н. Огнян Донев (изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на "Софарма").

За 55 години успешно присъствие в България бе отличен изпълнителният директор на "Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България" Юрг Буркхалтер.

Главният изпълнителен директор на "Теленор България" Джейсън Кинг получи награда "Бизнес лидерство по време на криза" заради усилията на компанията в полза на обществеността и клиентите по време на извънредната ситуация.

Изпълнителният директор на "Биовет" Ангел Желязков бе удостоен с приз заради социалните инициативи на компанията, подпомогнала граждани, медици, училища и местни администрации и общности по време на кризата.

Награда за принос в създаването на устойчив ІТ сектор в България получи Калин Димчев, главен изпълнителен директор на "Майкрософт България".

 

Споделете