Рут Колева предствя новия си албум "Confidence.Truth" предпремиерно в Сиела Ректората

Броени дни преди премиерата на новия албум на Рут Колева Confidence.Truth, огненото момиче с кадифения глас ще зарадва своите фенове с акустичен лайв в книжарница Ciela Ректората.

На 11.11 от 19:00 ч. най-добрата българска соул и R&B изпълнителка ще бъде в Ciela Books & Music в подлеза на ректората, където ще изпълни акустично няколко парчета от новия си албум. Всички присъстващи ще могат да си закупят албума Confidence.Truth преди официалната му премиера и ще получат автограф и снимка с Рут.

Официалната премиера на албума ще се състои на 16 ноември по време на концерта на Рут Колева и Софийска филхармония на сцената на зала „България”.

Confidence. Truth ще излезе на българския пазар на 17 ноември 2017 г. В продукцията участват музикантите Рон Авант (Snoop Dogg, Anderson.Paak), Jameel Bruuner (The Internet), Gene Coye (Flying Lotus), Софийска филхармония, а продуцент е Георги Линев от американската група Kan Wakan. Харизматичен поп с елементи на джаз и симфоничен нюанс - Confidence. Truth е истински музикален шедьовър.

Предпремиерно представяне на албума Confidence.Truth:
София 11.11 (събота) от 19:00 ч.
Книжарница Ciela Books & Music - бул. Цар Освободител 22.

Събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/124451921569843/

Очакваме Ви!