Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

"Сиела Норма" празнува 34 години от своето основаване

13.02.2019

На 13 февруари 1985 г. с основаването на "Норма" се поставя началото на компания, която 34 години по-късно е доказан лидер на българския пазар и доверен партньор на бизнеса.

За малко повече от две десетилетия "Норма" вече е изградила традиции в разработването на правно-информационен софтуер, за да намери през 2010 г. верния партньор в лицето на "Сиела".

На 13 февруари 2019 г. "Сиела Норма" празнува 34 години от своето основаване.

"Още помня как в началото актуализациите представляваха огромни куфари с дискети. Днес информационните технологии направиха човешкия труд доста по-незабележим. За нас клиентите вече съдят по съдържанието, а не толкова по присъствието и личния контакт."

С тези думи Андрей Андреев, един от първите служители на "Норма", връща времето назад към годините усилена работа в зората на информационните технологии у нас.

Днес зад утвърдената марка "Сиела Норма" стоят един от иноваторите в областта на правно-информационния софтуер, едно от най-големите издателства у нас, и най-бързоразвиващата се верига книжарници в България.

Какво стои зад един успешен бизнес, разказва изпълнителният директор Веселин Тодоров: "Все още в България сливания между преки конкуренти се случват рядко. Много се радвам че с колегите от "Норма" успяхме да намерим общ език и общи цели, така че вече близо 10 години сме заедно и постигаме все по-добри резултати. Приходите ни за 2018 г. са над два пъти по-големи от постигнатите в годината на сливането."

Екипът на компанията благодари за лоялността и доверието на своите дългогодишни клиенти, партньори и колеги, като си пожелаваме много творчески идеи отвъд хоризонтите, които заедно да превръщаме в нашите осъществени цели.

Споделете