Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

България в Европейския съюз 2007 - 2016

Не е наличен

Книгата прави задълбочено изследване на обществените, политически и икономически проблеми на страната ни от края на социалистическата епоха до наши дни. Интересното и уникалното в тази книга са убедителните и всеобхватни статистически данни. Те са професионално събрани и прецизно подредени по теми и периоди. Историческите промени са подробно и задълбочено анализирани и илюстрирани със статистически данни от основните отрас­ли на промишлеността и селското стопанство.

Важно значение имат сравненията с достиженията на развитите Европейски страни през посочените периоди. Проблемите се разглеждат в светлината на процесите и явленията вътре в страната и извън нея. Авторът отстоява доблестно своята гражданска по­зиция на съпричастност към обществените явления в нашата страна и прави успешен опит да докаже на читателя какви реални исторически, политически и икономически процеси настъпват в страната ни преди и след влизането в Европейския съюз.

С изложените статистически данни и следващите от тях категорични анализи и изводи, книгата е полезна и интересна за широк кръг читатели, за студенти, журналисти, историци, политолози, социолози, политици и други.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:България в Европейския съюз 2007 - 2016
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Кръстопът на култури
Иван Маразов, Татяна Шалганова, Оксана Минаева
Летера
рейтинг:
1%
60,00 лв.
Стефан Стамболов и новейшата ни история - том 5
Димитър Маринов
Изток-Запад
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Четите в България
Захарий Стоянов
Хермес
рейтинг:
1%
14,95 лв.
Първите дами на Средновековна България
Пламен Павлов
Българска история - БИ 93 ООД
рейтинг:
1%
19,00 лв.
Живот през два века в два свята
Иван Стойчев
рейтинг:
1%
5,99 лв.