Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Белия зъб

Прочети тази книга и влез в книговище лого -онлайн играта на въпроси и отговори по детски книгикниговище маскот



Белия зъб е куче, в чиито вени тече и вълча кръв. Суровите изпитания сред индианците и златотърсачите го правят зъл и безпощаден. Но в живота му се появява нов господар - Уийдън Скот. С много любов и търпение той превръща дивия звяр във верен приятел.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Белия зъб
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Джек Лондон -

В този раздел на онлайн книжарница Сиела ще откриете творбите на Джек Лондон на български, английски и руски език. Той е американски писател роден в Сан Франциско. Известен е със своите приключенски романи и разкази, като често разглежда социалните и икономически аспекти на времето си.

Започва кариерата си като моряк, златотърсач и съдебен служител, а след това се превръща в успешен писател. Популярен е също и с ангажирането си в социални и политически въпроси, и участието си в социалистическото движение през началото на 20-ти век.

Въпреки че е умрял на ранна възраст 40 години, Джек Лондон остава един от най-известните и обичани американски писатели, чиито произведения продължават да бъдат четени и обичани по целия свят.

Творбите му може да разгледате и поръчате онлайн от Ciela.com. Те ще бъдат при Вас в рамките на няколко работни дни.

Най-известните произведения на Джек Лондон

 

Той написва голям брой романи, повести и разкази. Тези произведения представляват само част от богатата литературно наследство на Джек Лондон. Успешно съчетава приключенските елементи със социални и философски идеи, което го прави важна фигура в американската литература.

На Ciela.com ще откриете наличност на много от произведенията на Джек Лондон, но ето кои са най-популярните и търсени заглавия:

  • "Белия зъб".
  •  "Дивото зове".
  •  "Мартин Идън".
  • „Морски вълци“.
  •  "Мексиканецът".

Фантастичните романи на Джек Лондон

 

Въпреки че е по-известен с приключенските си романи и истории, Лондон също така е експериментирал с елементи от фантастиката в някои от своите произведения. Ето някои от тях:

"Железният петел"

 

Този роман може да бъде описан като социалистическа алегория, но съдържа и елементи на научна фантастика. Разказва за световната политическа сцена през 20-ти век и включва представа за бъдещето, което може да се сбъдне.

"Червеният"

 

Тази фантастична повест пренася читателя в джунглата на Борнео, където главният герой открива мистериозен артефакт със свръхестествени свойства. Историята съчетава приключенски и научнофантастични елементи.

Джек Лондон не е прочут като автор на чиста научна фантастика, той успешно интегрира фантастични и научни елементи в някои от своите произведения, което придава уникалност на неговия стил и разнообразие на творчеството му.

Свързани продукти
Белия зъб
Джек Лондон
Хермес
рейтинг:
1%
4,95 лв.
Дивото зове
Джек Лондон
Емас
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Демоните на Фуатино
Джек Лондон
Захарий Стоянов
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Морският вълк
Джек Лондон
Хеликон
рейтинг:
1%
14,95 лв.
В края на дъгата
Джек Лондон
Изток - Запад
рейтинг:
1%
14,00 лв.