Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Бездна

Загадъчен и мрачен къс скали, обвеян от легенди за скрито съкровище - това е островчето Рагид Айлънд. До тук е приликата с добрите стари приключенски романи. Нататък - започва истинския ужас!



Един решителен мъж организира най-мощната и високотехнологична експедиция до острова, предизвикан по-силно от тайната, отколкото от очакваното злато за два милиарда долара. Въоръжен с повече компютри, отколкото би притежавал някой университет, д-р Хач влиза в битка с дяволската изобретателност на гения, който преди три века е създал чудото - и проклятието - на потайния остров.

Стъпка по стъпка изследователите потъват в мистерията. Но докато се опитват да проникнат в Бездната, хората един след друг биват застигнати от зловеща, необяснима гибел. За д-р Хач единственият път за измъкване от кошмара остава само надолу: през черните водни въртопи и оплисканите с кръв катакомби под скалите.

Дали намирането на ключ към тайната ще разруши проклятието на острова? И дали наистина Рагид Айлънд е врата към несметно съкровище, или към самия Ад?...

" Майкъл Крайтън и Питьр Бенчли, отдръпнете се! Не можах да се откъсна от "Бездна".
Това е нон-стоп екшън и страхотно забавляващо приключение!..."

Дейвид Морел,
автор на бестселъра "Братството на Розата" " Невероятно интересен роман! "Бездна" е сага, която всмуква читателя и го кара да участва в приключението. Превъзходно четиво!..." Клайв Къслър, автор на бестселърите "Титаник"и "Сахара" " „Бездна” е изумителен трилър, който обстрелва Крайтън със собствените му оръжия и далеч го задминава с характери и несекващо напрежение! Стивън Спилбърг, къде си?..." Стюарт Уудс, автор на бестселъра "Смърт във водите" Информация за бестселъровия дует Дъглас Престън и Линкълн Чайлд ще намерите на: http://www.prestonchild.com



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бездна
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Буря
Сандра Браун
Ергон
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Музей на страха
Дъглас Престън, Линкълн Чайлд
Ергон
рейтинг:
1%
25,00 лв.
24 черни птици
Дъглас Престън, Линкълн Чайлд
Ергон
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Ловецът на глави
Дъглас Престън, Линкълн Чайлд
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.
Мъртвата планина
Дъглас Престън; Линкълн Чайлд
Бард
рейтинг:
1%
19,99 лв.