Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Буквар за 1. клас

По учебната програма за 2017/2018 г.



Oдобрен със Заповед № РД 09-1561/08.02.2017 г. на министъра на образованието и науката.
Букварът съдържа 109 урока, от които 33 за нови знания и 76 за упражнения, обобщение и преговор. Разработеният от авторите иновативен модел за четене и писане отговаря на съвременните методически постановки за личностно ориентиран образователен процес, който улеснява постигане на базовото равнище на грамотността на първокласниците като ключова компетентност.
Букварът съчетава най-добрите традиции в българското начално ограмотяване с модерни стратегии за активно учене. Всички теми са представени атрактивно, дават възможност за интерактивно учене в развиваща учебна среда. Чрез занимателни игрови упражнения, визуализиране и представяне на новите знания през опита на учениците се осъществява единен езиков и литературен образователен процес.
Ярко изразената комуникативна насоченост на обучението, включването на учениците в дейностно ориентирани ситуации (индивидуално и групово), въвеждането на игрови герои – Моливка, Гумичко и Мишока Е, които провокират, съпреживяват и подпомагат изпълнението на задачите, отговарят на изискването за нов тип компетентностна ориентация на обучението по четене и писане.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Буквар за 1. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пантеон
Теодор Траянов
Анубис
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Сънят на любовта
Емануил Попдимитров
Анубис
рейтинг:
1%
3,36 лв.
Читанка за 1. клас
Стойка Здравкова, Теодора Власева, Таня Стоянова, Весела Фламбурари
Анубис
рейтинг:
1%
9,10 лв.
Български език за 2. клас
Стойка Здравкова, Радка Влахова, Мая Сотирова, К. Бозаджиева
Анубис
рейтинг:
1%
19,90 лв.
Методическо ръководство за реализиране на образователното съдържание в 1. група на детската градина
Стойка Здравкова и колектив
Булвест 2000
рейтинг:
1%
21,00 лв.