Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Бумерангът на злото

Не е наличен

Авторът, роден през 1956 г., е сред водещите политически журналисти в България. Участвал е в дисидентските антикомунистически движения преди 10 ноември 1989 г. и в създаването на политическата опозиция на компартията - СДС, както и на свободната преса. Един от малкото в тази среда, които не са били свързани никога с БКП и тайните служби на комунистическия режим. Бил е главен редактор на първия антикомунистически всекидневник след 1989 г. „Демокрация", автор е на стотици статии в големите национални вестници през последните 10 години по темите: глобализация, религия и национална идентичност. В момента е заместник-главен редактор на в. „Монитор".
Дали историята е това, което сме учили в учебниците? Не се ли повтаря в реалността антиутопията на Оруел „1984", в която специални екипи пренаписват историческите събития и представят нещата така, както иска „вътрешното ядро" - скритият управляващ елит.
Защо в учебниците не учехме, че болшевизмът е наложен от една еврейска клика, „хванала за косите руския народ" според Чърчил? Защо няма холокост за 66 милиона православни християни, избити от тази еврейска клика?
Защо не знаем, че едни и същи финансови магнати от Уолстрийт финансираха Троцки и Хитлер?
Не беше ли 11 септември 2001 г. акт, извършен от свръхелита за пренареждане на света? Книгата на Волен Сидеров „Бумерангът на злото" е опит за отговор на тези въпроси.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бумерангът на злото
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Махалото на Фуко
Умберто Еко
Бард
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Японски загадки - Шинджу
Лора Джо Роуланд
Труд
рейтинг:
1%
6,99 лв.
Време разделно - мека корица
Антон Дончев
Захарий Стоянов
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Кръстоносци. Том 1
Хенрик Сенкевич
Труд
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Непокорният - Хроника за живота и делото на поп Сава Катрафилов
Георги Христов Катрафилов
Жарава
рейтинг:
1%
12,00 лв.