Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Черното слънце

Един древен град. Едно ужасяващо пророчество. Последно надбягване с времето.


„Кипи от напрежение и неочаквани обрати” Стив Бери Един древен град. Едно ужасяващо пророчество. Последно надбягване с времето. Агентката Даниел Лейдлоу прави невероятно откритие в сърцето на Амазония: прозрачен маянски камък, генериращ огромна енергия и отчитащ времето до злополучно известната апокалиптична дата 21 декември 2012 г. И някъде има още три такива. Каква енергия ще бъде освободена, ако четирите камъка бъдат събрани заедно? Кой ги е създал – и къде са сега? С помощта на тайнствена маянска карта и пророчество, което говори за края на света, Даниел и нейният екип бързат да открият отговорите. Ала остава един смущаващ въпрос: дали предназначението на тези предмети е да ни спасят, или да ни унищожат? Книгата Черният дъжд" Ви предоставя едно „Високоадреналиново пътешествие, на което можете да се отправите без опасност за живота... Браун насища този бесен екшън с духовни, научни и идеологически елементи, без да спре и за миг, за да си поеме дъх” Ню Йорк Таймс



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Черното слънце
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Божествено зло
Нора Робъртс
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Властелинът на пръстените - Пълно издание - твърди корици
Дж. Р.Р. Толкин
Бард
рейтинг:
1%
56,99 лв.
Греховете на светците
Сидни Шелдън
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Експлозивно
Матю Райли
Бард
рейтинг:
1%
15,99 лв.
Кръвна връзка
Сидни Шелдън
Бард
рейтинг:
1%
15,99 лв.