Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Да си го кажем направо

Целта на книгата "Да си го кажем направо" от Линда Блеър е да ви даде старт, за да поемете отново контрола върху собствения си живот. Благодарение на практичните съвети, „Да си го кажем направо” ще ви окуражи да мислите по-позитивно и да преборите проблемите.



Не е наличен

С нова книга на Линда Блеър "Да си го кажем направо" - можете да победите:

  • Безсънието;
  • Безпокойството;
  • Пораженческото мислене...

Вие сте под постоянно напрежение. Чувствате се неудовлетворени и изнервени. Имате проблеми със съня. И все нещо ви тревожи. Познато ли ви звучи?

Тогава, нека си го кажем направо - вие сте поредната жертва на стреса!

Претоварването с информация, лошите новини, самотата, липсата на самочувствие, страхът от остаряване са само част от стресовите фактори в нашия живот. Клиничният психолог Линда Блеър използва реални случаи от практиката си, за да представи най-честите причини и последици от забързаното ежедневие. Основавайки се на двайсет и пет годишния си опит, тя предлага изпитани техники, с които да преборите безсънието, безпокойството и негативното мислене. Откровено и разбираемо, Линда обяснява как да се отървете от неприятните спомени и да не се връщате към вредните навици.

Тук ще намерите и лесни, но ефективни упражнения, които можете да изпълнявате сами и по всяко време.

Целта на тази книга е да ви даде старт, за да поемете отново контрола върху собствения си живот. Благодарение на практичните съвети, „Да си го кажем направо” ще ви окуражи да мислите по-позитивно и да преборите проблемите.

Усилията наистина си залужават! След като прочетете тази книга, със сигурност ще заявите: „Да си го кажем направо! Мога и сам да се справя със стреса!”.

Линда Блеър е родена в лекарско семейство в Мисури, но израства в Канзас. След като завършва психология, заминава за три години в Англия. През част от това време работи в Секцията по животинско поведение на университета Кеймбридж, където с професор Робърт Хиндъл изучава отношенията между майка и дете при приматите. Тези занимания я убеждават да се посвети на психологията на развитието и получава стипендия от Харвард, за да работи в областта на детските игри и развитието на езиковите умения. През 1978 г. се връща в Лондон, за да започне обучението си по клинична психология в болницата Моудсли и през 1980 г. получава правоспособност на клиничен психолог.

 



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да си го кажем направо
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Азбучни убийства
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
100%
16,99 лв.
Фатален шанс
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Предизвестено убийство
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Празникът на Вси светии
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Тъжният кипарис
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.