Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книга Демонски цикъл - Дневната война

"Дневната война“ е покоряващо четиво, продължение на романите „Защитения“ и „Пустинното копие



Е-книга

В нощта на Новолунието демоните настъпват масирано, жадни за кръвта на двамината, които биха могли да се превърнат в предсказания Избавител, който ще обедини разпръснатите късчета от човечеството, за да унищожат веднъж завинаги ядроните.
Арлен Бейлс, някога обикновен човек, се е превърнал в нещо повече – Защитения, изписал кожата си с чудовищни защити и равен по сила на всеки демон.
Арлен отрича, че е Избавителя, ала колкото повече се стреми да е близо до народа, толкова по-пламенно хората го боготворят. Мнозина искат да го следват, ала пътят на Арлен заплашва да го отведе до мрак, в който само той може да се спусне и от който може да няма връщане назад.
Единствената надежда Арлен да остане в човешкия свят или да не е сам в света на демоните е Рена Танър, свирепа млада жена, която сама рискува да се изгуби сред силата на завладялата я демонична магия.
Ахман Джардир е изковал от войнствените пустинни племена на Красия единна армия, сееща смърт сред демоните, и се е провъзгласил за Шар'Дама Ка, Избавителя. Той обладава мощта на древни оръжия – Короната и Копието на Каджи, – убедително утвърдили претенциите му, и вече огромни части от зеленоземската шир са се преклонили пред него.
Ала Джардир не се е сдобил сам с властта си. Възходът му е плод на Първата му съпруга, Иневера, лукава и могъща жрица, която може да чете бъдещето с костената си магия. Миналото и мотивите на Иневера са забулени в тайна и дори Джардир не ѝ се доверява изцяло.
Някога Арлен и Джардир са били почти братя. Сега ги разделя горчива вражда. Докато враговете на човечеството се надигат, единствените двама мъже, способни да ги победят, са разкъсвани от най-смъртоносните демони от всички – тези на човешкото сърце.

„Питър Брет е един от любимите ми нови автори.“
- Патрик Рутфъс, „Името на вятъра“

Към моите български читатели:

Всеки път, когато моя творба бъде издадена на друг език, аз се чувствам смирен, припомняйки си, че ние, хората по света, си приличаме толкова много. В края на краищата всеки понякога се плаши от тъмното...
Добре дошли в семейството! Надявам се, че приключението ще ви хареса.

С най-сърдечни пожелания Питър В. Брет



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Е-книга Демонски цикъл - Дневната война
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

 

 

 

Интернет книжарница Сиела

Съвместим с

  • Е-четци
  • Kindle
  • Android
  • Apple
  • Windows

След успешно плащане, ще получите линк за сваляне на книгата.

ВНИМАНИЕ ВАЖНО! Можете да свалите само по един път файла. След това линка няма да бъде активен!

Свалете четец за е-книгата

Приложение за четене на книги Сиела Приложение за четене на книги Епъл Приложение за четене на е-книги 
Свързани продукти
Grammaire progressive du Francais - niveau intermediaire
Одил Тиевназ
Колибри
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Самоличност
Милан Кундера
Колибри
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Проклета въртележка
Филип Джиан
Колибри
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Е-книга
Е-книга Защитения
Питър В. Брет
Колибри
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Демонски цикъл кн. 2: Пустинното копие
Питър В. Брет
Колибри
рейтинг:
1%
24,00 лв.