Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Денят, в който зарязах всичко

„Денят, в който зарязах всичко“ е свежа история за необходимостта да повярваш в себе си, да откриеш вътрешния си мир, да се научиш да казваш "не" и да започнеш да се обичаш повече.



Не е наличен

Едва на 26 години, Уенди вече е потънала в работа и отговорности. Докато съдбата не се намесва и пробръща живота й в рамките на два месеца. Изгубила почва под краката си, Уенди се впуска в спонтанно приключение, което далеч не е характерно за нея.

Само с една раница и група познати тя поема към Аржентина в опит да избяга от проблемите и ежедневието. Горещите тропически джунгли, смразяващите ледници, горите с кактуси, солената пустиня очароват Уенди. А страстното танго и срещите с местни хора разкриват пред нея необятните възможности, които животът предоставя. Ако имаш смелостта да ги приемеш...

Ан Тумио е журналист, писател и блогър. Тя живее във Франция и е посветила кариерата си на това да помага на хората да открият щастието.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Денят, в който зарязах всичко
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Азбучни убийства
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
100%
16,99 лв.
Фатален шанс
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Предизвестено убийство
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Празникът на Вси светии
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Тъжният кипарис
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.