Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Енциклопедия на татуировките

Не е наличен
Основно ръководство за боди арт!

Младите хора обръщат особено внимание на боди арта. Като че ли почти няма младеж без пиърсинг и татуировки. Затова настоящото издание ще им бъде от голяма полза. Тук те ще открият, че татуировките всъщност носят дълбокия смисъл на вековете и на човешкия опит, духовността на много и древни култури, изключителен символизъм.

Ще разберат, че татуировката не е просто една картинка на тялото, а открито отношение на носещия я към света. С нея той може да покаже привързаността си към родина, близък приятел или любов, да афишира своите религиозни схващания или професионална принадлежност, или пък да напомня за починал. Едновременно с това в книгата са представени техниките на художниците на татуировки и голям набор от идеи, които читателят може да заимства при своята татуировка.

Изкуството на боди арта е безкрайно креативно, изисква технически умения и артистичен похват. Тази книга представлява основно ръководство за боди арт и художници на татуировки. В качеството си на такава, тя ще помогне на художниците на татуировки да поддърхаг ясна представа за принципите и техниките, прилагани в успешното татуиране и ще ги запознае с историята на различни образи и мотиви н създаването на традиционна иконография и модерни символи.

Ако обмисляте възможността да си направите татуировка, илюстративният материал и обясненията за символичното значение на татуировките, представени в тази книга, ще послужат не само за информация, но и за намиране на вдъхновение.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Енциклопедия на татуировките
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Съвременни къщи
Книгомания
рейтинг:
1%
89,00 лв.
Цветовете - енциклопедия
Анна Стармър
Книгомания
рейтинг:
100%
22,00 лв.
Да избереш точната диета
Джудит К. Родригес
Книгомания
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Как да балансираме дейностите на мозъка
Филип Картър, Кевин Ръсел
Книгомания
рейтинг:
1%
16,90 лв.
Да се научим да свирим на китара + CD
Фил Капоне
Книгомания
рейтинг:
1%
22,00 лв.