Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Фън Шуй за тялото

Не е наличен
С помощта на Фън Шуй за тялото можем да открием идеалния партньор, да осъзнаем какво поражда проблемите в настоящата ни връзка и как можем да ги преодолеем или да намерим най-подходящите за нас сътрудници в бизнеса.
Фън Шуй за тялото ни учи как всеки физически аспект може да бъде отчасти отговорен за нашето щастие или нещастие, здраве или болест, богатство или бедност, но нито едно обстоятелство не е фатално и може да бъде променено, за да се изпълни животът ни с щастие, хармония, любов и късмет.
Израснала в Тайван, Чаосю Чън е добре запозната с будизма, даоизма и с техниките на йога. Композитор, писател и международно признат консултант по Фън Шуй, тя разделя времето си между Рим и Мюнхен.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Фън Шуй за тялото
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Дзенски трактати
Доген
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Всемогъщите богове
Морис М. Котърел
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тибетска медитация
Шестте Йоги на Наропа
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Карма и прераждане в Тибет
Димитър Тонин
Шамбала
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Пътят на белите облаци
Лама Анагарика Говинда
Шамбала
рейтинг:
1%
16,00 лв.