Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Често задавани въпроси

Какъв е срокът за получаване на поръчката ми от офис?
След като изпратим Вашата поръчка до офис на куриер, имате 7 дни за да си я потърсите, след това поръчката се връща към нас и се анулира.
Ако изпуснете този срок е нужно да си направите нова поръчка.
Мога ли да си направя поръчка без да се регистрирам?
Да, можете. Има възможност за поръчка като гост, но все пак препоръчваме да се възползвате от възможността за регистрация. Така по лесно ще следите историята и движението на поръчките си. Самата регистрация отнема не повече от 2 минути.
Защо не получавам мейл за потвърждение, при успешно завършена поръчка?
Системата ни изпраща автоматично мейл за потвърждение на всяка поръчка. Бъдете много внимателни с изписването на мейл адреса си, ако объркате една буква или символ няма да получите мейл.
След като завърша поръчката си, мога ли да добавя или да премахна продукти?
За съжаление нямаме техническа възможност за добавяне или премахване на продукти от вече завършени поръчки.
Ако съм направил/а повече от една поръчка, има ли възможност да бъдат слети(събрани) в една?
Няма техническа възможност за обединение или сливане на поръчки. Всяка поръчка се обработва и изпълнява отделно, според реда на постъпването и. Можем да отменим старата и да си направите нова.
Мога ли да сменя начина на плащане на вече завършена поръчка?
Системата ни не позволява промяна на начина на плащане на вече завършени поръчки. Може да откажете настоящата си поръчка и да направите нова.
Мога ли, след направена поръчка на сайта, да си получа или да върна продуктите във ваша физическа книжарница?
Няма възможност за получаване или връщане на поръчка в наша физическа книжарница. Всички завършени поръчки през онлайн магазина се изпращат с куриер и се връщат по същия начин.
Какъв е срокът на доставка за закупените от мен книги по време на промо кампания Сиела -50%
Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията -50% на Онлайн книжарница Ciela.com, е до 15 работни дни, след приключване на промоцията. Този срок може да бъде удължен допълнително в зависимост от поръчаните продукти и натовареността на електронната книжарница.
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в срок по-ранен от обявения. Имайте предвид че няма техническа възможност за добавяне или премахване на артикули от вече завършени поръчки. Няма възможност за обединяване или сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно и по етапно, според реда си на постъпване.
Предварително се извиняваме и за това, че обработката на огромният обем от поръчки, понякога ни възпрепятства да отговаряме на всички телефонни обаждания.
В случай, че не можете да се свържете с нас по телефона, пишете ни на shop@ciela.com и при първа възможност ще Ви върнем отговор.
Благодарим за разбирането!
Как мога да поръчам до адрес, а не до офис на куриер?
За доставката до адреса разчитаме само на куриерска компания Спиди. Щом стигнете до завършване на поръчката си, попълнете внимателно всички полета, като най-важно е полето за град. Там е нужно, след изписването на Вашия град, задължително да го изберете от появилите се предложения(пример: изписвате Соф, изчаквате и избирате София, от появилият се списък) Същото важи и за улицата. След като сте избрали коректно града и улицата, за да пристигне поръчката Ви до адрес е нужно да изберете начин на плащане и Спиди > Доставка.