0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Филми Blu Ray

Няма намерени продукти в тази категория

Купете си филми на Blu-ray дискове от Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com

Тук ще откриете много кинохитове на Blu-ray, които може да поръчате онлайн. Тази технология ви дава възможност да гледате любимия си филм или концерт с висока резолюция и много добро качество, с прекрасна и детайлна картина с наситени цветове и невероятно мощен звук.

Какво означава Blu-ray

Този тип дискове се отличават от останалите формати с висока плътност на записа, която осигурява високо качество на звук и картина. Тази технология позволява потребителите да гледат филми или друг тип видеоматериали, наслаждавайки се на богати и наситени цветове, както и на по-силен звук в сравнение с други технологии.

Какво е различното между DVD и Blu-ray

Blu-ray дисковете се отличават с по-висока резолюция спрямо DVD-тата. Тяхната картина се вижда много по-детайлно и ясно, контрастът е по-ярък, а цветовете още по-богати.

Друга отличителна черта на двете технологии е капацитетът на дисковете. BD дисковете, макар на визия да изглеждат почти същите като DVD-тата, имат много по-голям капацитет за съхранение на информация. Blu-ray използва и по-добър метод за видео компресия, който осигурява по-висок контраст и по-ярки цветове.

При BD дисковете фигурират и множество специални функции, които позволяват на зрителя да изпита още по-голямо удоволствие, докато гледа любимо видео.

Тръгват ли на компютър

Този тип дискове могат да се пускат и да се гледат на компютър, но е необходимо да имате инсталирана подходяща плейър програма, с която да тръгне видеото. Важно е да знаете, че филмите на Blu-ray са по-подходящи за гледане на телевизор с голям екран в сравнения с персоналните компютри, тъй като те са с по-малък монитор.

Кои филми ще откриете на Blu-ray

В онлайн книжарница Сиела може да поръчате бързо и много достъпно вълнуващи и актуални кинохитове, които да гледате вкъщи със страхотно качество. Цените, на които се предлагат дисковете са невероятно изгодни, затова не се колебайте, а поръчайте сега!

 

Ето някои от най-горещите заглавия в каталога на Ciela.com:

 

  • “Геобуря“;
  • „Lego Ninjago: Филмът 3D”;
  • “То“;
  • „Дюнкерк“;
  • „Тъмната кула“;
  • „Пасажери“;
  • „Земя на тигри“;
  • „Пришълецът“.