Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

География и икономика за 6. клас

Не е наличен
Новият учебник отразява проектираната в учебната програма и доразвита от авторите стратегия на обучението в този клас.
– Това е атрактивен и многофункционален учебник, който осигурява максимално постигане на целите на обучението и очакваните резултати от знанията, уменията, компетентността и поведението на учениците.
– Предоставя много добри възможности за пълноценна и модерна организация на уроците в клас, за задълбочена самоподготовка вкъщи.
– Разделите и темите са обвързани в ясна логическа структура, позволяваща осъществяване на вътрешнопредметни и междупредметни връзки, постепенно въвеждане на новите понятия, достъпно обясняване на основните процеси, явления и закономерности.
– Включва теми по трите основни типа уроци: за нови знания – 34, за упражнение – 8, за обобщаване – 4. Всеки тип е откроен със своя специфика, структура и методика. Урокът за установяване на входното равнище е разработен в учебника, останалите уроци за контрол са представени в книгата за учителя.
– Съдържа оптимален обем научна, адаптирана за целите на обучението и за възрастовите особености на учениците информация и методика.
– Предлага инструментално-практически текстове, чрез които се въвеждат предписанията (правилата) за извършване на познавателни дейности, алгоритми за формиране на всички предвидени в учебната програма умения, методология за обобщаване и за изготвяне на обобщения.
– Онагледява и улеснява усвояването на учебния материал чрез богат и разнообразен илюстративен материал: карти, снимки, схеми, картосхеми, диаграми, графики, таблици.
– Разработен е на достъпен и образен, съобразен с възрастовите особености на учениците език. Отчита техните придобити знания и умения.
– Темите са с единни заглавия, по­­следователност и структура, което улеснява ориентирането и работата с учебника.
– Предвидени са различни по сложност и характер въпроси и задачи, предоставящи възможност за самостоятелна работа и работа в екип.
– Използвани са шрифтове и фонове, които съдействат за възприемане на структурата на темите и за открояване на новите понятия.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:География и икономика за 6. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Activities for 8th Grade Chemistry - работна тетрадка по химия на английски език за 8 клас
Магдалена Цавкова, Стефан Манев
Просвета
рейтинг:
1%
4,68 лв.
Христоматия по литература за 11. клас
Инна Пелева, Албена Хранова
Просвета
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Раз-два-почва игра
Елена Попова
Просвета
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Funkel - Учебник по немски език за 4. клас
Искра Лазарова
Просвета
рейтинг:
1%
13,33 лв.
Test Your English - Упражнения и тестови задачи по английски език за 4 клас
Аделина Кръстева
Просвета
рейтинг:
1%
9,90 лв.