Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Григор Димитров - гордостта на България

Григор Димитров - Гордостта на България - От кортовете в Хасково до триумфа в Лондон - Една книга на Любомир Тодоров за тенис звездата Григор Димитров от Издателство Сиела.

Спортният журналист Любомир Тодоров следи кариерата на Григор от първите му официални мачове по родните тенис кортове. В своята книга той проследява пътя на Григор Димитров от Хасково до триумфа в Лондон в края на 2017 г.

Бъдете едни от първите сдобили се с новата книга за гордостта на България - Григор Димитров - историята на тенис звездата през погледа на големия спортен журналист - Любомир Тодоров и Издателство Сиела. Заявете преди всички на промо цена от Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com

Любомир Тодоров подробно описва успехите му при юношите, кариерата му при мъжете, мачовете му за България, неговите треньори, като внимание е отделено и на неговия живот извън корта. В книгата са включени мнения на изтъкнати специалисти за играта на нашето момче, както и избрани интервюта на таланта през годините. Две цветни приложения с близо 50 снимки илюстрират трудния, но и триумфален път на Гришо през годините, отдадени на тениса.


Спортният журналист Любомир Тодоров следи кариерата на Григор от първите му официални мачове по родните тенис кортове. В своята книга той проследява пътя на Григор Димитров от Хасково до триумфа в Лондон в края на 2017-а: подробно описва успехите му при юношите, кариерата му при мъжете, мачовете му за България, неговите треньори, като внимание е отделено и на неговия живот извън корта. В книгата са включени мнения на изтъкнати специалисти за играта на нашето момче, както и избрани интервюта на таланта през годините. Две цветни приложения с близо 50 снимки илюстрират трудния, но и триумфален път на Гришо през годините, отдадени на тениса.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Григор Димитров - гордостта на България
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Любомир Тодоров -

Любомир Тодоров е дългогодишен спортен журналист. Работил е във вестниците „Стандарт“, „Меридиан Мач“, „Новинар“, „Автомобилен магазин БЕДА“, Инфорадио, списание „Тенис клуб“ и сайтовете Topsport.bg и Tennis24.bg. За тенис пише от 1994 г. През 2007 г. заедно с Пламен Тодоров основава първия български тенис сайт Racketi.com. Автор е на три книги със спортна тематика, посветени на футбола, фигурното пързаляне и тениса.

Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Майките
Теодора Димова
СИЕЛА
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.