Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Имаго

Ръкавите на нощта понякога са къси, за да прегърнат двама души. Само защото нощта е била несъобразителна, магията не се случва. А би могло да бъде и друго – вместо тишърт с надпис I lost, нощта да носи копринено кимоно, което да приюти двамата и да ги накара да се влюбят.



Представете си едно събитие разказано от всички присъстващи. Събитието протича в няколко дни, а участниците са свързани по различен начин, пропътували са различни по големина разстояния и имат своя предистория и мотивация да бъдат тук и сега. А сега чуйте разказа на всеки един от тях, придружен с личните му размисли и мотивация за решенията. Успяхте ли? Представихте ли си? Значи знаете какво представлява вторият роман на Радостина А. Ангелова – „Имаго“.

Подобно на първата си книга „Виенски апартамент“, в който Радостина дава думата на различните участници, в „Имаго“ всяка глава има свой собствен разказвач и той е неизменна част от случващото се. Той има свой глас, мнение и обосновка, той разсъждава по свой начин, говори със собствените си думи и сякаш диша между редовете. С малко по-добро въображение съвсем ясно можеш да си представиш очите на Олга, косата на Марта, мустаците на Николай, обеците на Доня Лусия и устните на Аврил. Чуваш тревогите им, вписани някъде между срещата, на която се събират всичките, среща, за която са се готвили дълго без да има такава нужда. И в един кратък миг нещо те бодва в областта на сърцето, защото страничният наблюдател, в случая, ти читателю, вижда колко излишни са всичките ни ежедневни грижи, на които придаваме толкова вселенско значение. Вярвайки, че тази среща ще промени веднъж за винаги живота ни, героите си тръгват в същата посока, в която са вървeли и преди.

Сигурно се питате защо не ви споделям нищо повече за сюжета? Защото той няма нужда от това. Всеки от вас сам ще усети историята, в случая нейната неповторимост и уникалност са многото гласове, с които тя е разказана и за да ги чуете, трябва с търпение и уважение да прочетете всичките 20 глави. Различни и толкова живи.

Повече за Настя прочетете тук



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Имаго
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Безделникът
Георги Гочев
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,99 лв.
Имаго
Радостина Ангелова
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Обратната страна
Радостина Ангелова
ИК Жанет 45
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Бал в Мулен Руж
Радостина Ангелова
СофтПрес
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Имаго - Време за пеперуди
Радостина А. Ангелова
СофтПрес
рейтинг:
1%
17,00 лв.