Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.
-10%
Имаш ли парички? - детска настолна игра  3800077411870

Имаш ли парички? - детска настолна игра


Резюме

"Имаш ли парички?" е забавна игра, която учи децата, че е важно да харчат внимателно парите си. Повече
Цена

Нормална цена: 11,50 лв.

Наша цена: 10,35 лв.

Продуктът не е наличен.
ISBN 3800077411870

"Имаш ли парички?" е игра, предназначена за деца от 5 до 8 години. Желателно е да има водещ, който помага на играчите. Играта способства децата, забавлявайки се да добият умения да харчат разумно своите пари.


Правила на играта:


Върху игралното поле са разположени кръгчета - ходове, показващи интересни играчки, предпочитани от децата храни и съответните цени в монети.

Подготовка за играта:
Преди началото се избира водещ, който ще ръководи и сътрудничи на играчите при пазаруването. Всеки играч избира пионка и я поставя на стартова позиция. Картите "Въпрос" се нареждат извън игралното поле с лице нагоре. Картите "Играчки" остават при водещия. Той раздава на играчите по 24 жетона - монети. Останалите монети образуват Банката на играта. Играта протича на три нива. С възможни преходи от едно ниво на друго по избор на играча.

Начало на играта:
Играчите хвърлят зара и който хвърли най-голямото число, той започва играта. Всеки играч придвижва пионката си в полето по посока на стрелката.
Възможности:

    При попадане на ход Играчки - играчът е задължен да купи предлаганата там играчка, плащайки на водещия отбелязаната цена с жетоните - монети, които има.
    При попадане на ход Храна - играчът плаща на водещия посочената цена
    При попадане на Цирк - играчът плаща на водещия входна такса от 2 монети
    При попадане на Въпрос - играчът тегли горната карта от съответната купчинка и изпълнява поставеното там условие. След което връща картата в купчинката и разбъркват тестето. На гърба на картите е посочено колко монети играчът получава или дава на водещия.


Играчите не могат да закупят два пъти една и съща играчка. Храната може да се консумира без ограничения, както и да се ходи на цирк, колкото пъти искат.

Край на играта:
Играта продължава докато не се свършат картите "Играчки", които са при водещия. Тогава играчите събират монетите, които имат - ако има останали. Както и стойността на закупените играчки - според картите, които притежават. Играчът с най-висока сума е победител.

Играта съдържа:

  •     1 игрално поле
  •     27 карти - играчки
  •     9 карти - въпроси
  •     120 жетона
  •     4 пионки
  •     1 зар
  •     упътване за играта
Имаш ли парички? - детска настолна игра Имаш ли парички? - детска настолна игра "Имаш ли парички?" е игра, предназначена за деца от 5 до 8 години. Желателно е да има водещ, който помага на играчите. Играта способства децата, забавлявайки се да добият умения да харчат разумно своите пари. Правила на играта: Върху игралното поле са разположени кръгчета - ходове, показващи интересни играчки, предпочитани от децата храни и съответните цени в монети.Подготовка за играта:Преди началото се избира водещ, който ще ръководи и сътрудничи на играчите при пазаруването. Всеки играч избира пионка и я поставя на стартова позиция. Картите "Въпрос" се нареждат извън игралното поле с лице нагоре. Картите "Играчки" остават при водещия. Той раздава на играчите по 24 жетона - монети. Останалите монети образуват Банката на играта. Играта протича на три нива. С възможни преходи от едно ниво на друго по избор на играча.Начало на играта:Играчите хвърлят зара и който хвърли най-голямото число, той започва играта. Всеки играч придвижва пионката си в полето по посока на стрелката.Възможности:    При попадане на ход Играчки - играчът е задължен да купи предлаганата там играчка, плащайки на водещия отбелязаната цена с жетоните - монети, които има.    При попадане на ход Храна - играчът плаща на водещия посочената цена    При попадане на Цирк - играчът плаща на водещия входна такса от 2 монети    При попадане на Въпрос - играчът тегли горната карта от съответната купчинка и изпълнява поставеното там условие. След което връща картата в купчинката и разбъркват тестето. На гърба на картите е посочено колко монети играчът получава или дава на водещия.Играчите не могат да закупят два пъти една и съща играчка. Храната може да се консумира без ограничения, както и да се ходи на цирк, колкото пъти искат.Край на играта:Играта продължава докато не се свършат картите "Играчки", които са при водещия. Тогава играчите събират монетите, които имат - ако има останали. Както и стойността на закупените играчки - според картите, които притежават. Играчът с най-висока сума е победител.Играта съдържа:     1 игрално поле     27 карти - играчки     9 карти - въпроси     120 жетона     4 пионки     1 зар     упътване за играта 10.3500

Все още няма коментари и оценки за този продукт

За доставките си в България Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерски компании Спиди и Еконт.

Стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв и тази сума остава твърда независимо от наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис или до адрес.
ВАЖНО! По време на кампания -50% на книгите на Сиела и DejaBook безплатната доставка в Ciela.com за всички стоки отпада за срока на промоцията!
Доставката до обект Сиела Графа е безплатна.
За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя и теглото на поръчаните продукти.
Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.

Вашата оценка?
(Най-ниско е 1, а най-високото 5)