Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори (категории С, С1, СЕ) 2020 + Зебра Тест

SKU
9786197144079-1


рейтинг:
100 % of 100
14,99 лв.

Учебното помагало е отличен помощник за всеки желаещ да стане професионален шофьор. То е верен спътник за всички шофьори на товарни превозни средства по време на тяхната работа.



Не е наличен

Със своя добре подбран и илюстриран вид, книгата ви предлага полезно съдържание, което е ежедневие за професионалните водачи, а именно: работа с транспортни документи, правила за периодите на управление и почивка, използване на тахографи и разбира се - общо устройство на товарните превозни средства. Съдържа най-новите европейски изисквания, свързани с безопасността на движението по пътищата, екологичните норми, управлението и действията при критични и аварийни ситуации, принципното устройство и обслужване на товарните автомобили и прикачните устройства (ремаркета).

Поместени са всички въпроси, върху които се провежда теоретичния изпит за категориите С, С1 и СЕ.

В удобна книжка към учебника са поместени примерни изпитни тестове, с които лесно можете да проверите знанията си преди изпита.

С учебника се предоставя достъп до мобилното приложение - Зебра тест. Зебра тест предоставя нова възможност да се подготвите отлично за предстоящият кандидат-шофьорски изпит. Зебра тест работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.
Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори (категории С, С1, СЕ) 2020 + Зебра Тест
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - категория В - 2024
Авторски колектив
Зебра
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Превоз на опасни товари по шосе ADR 2015 (Основен курс)
Зебра
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Засекретените научни технологии и открития
Д-р Пол ЛаВиолет
Атеа букс
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Частните армии
Христо Тутунаров
Изток - Запад
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - Категории С, С1, СЕ 2023 + Зебра Тест
Авторски колектив
Зебра
рейтинг:
1%
16,90 лв.