Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Истинска любов

С това малко съкровище прочутият дзен монах Тик Нят Хан, предлага на читателя вечни прозрения за същността на истинската любов.


Не е наличен

Простичко, топло и откровено той ни представя четирите основни аспекта на любовта, описани в будистката традиция: любяща доброта, състрадание, радост и свобода, и ни показва как да ги преживяваме всеки ден от живота си. Книгата ни насочва как да обичаме истински, като първо се научим да присъстваме в живота си, а впоследствие ни разкрива прости техники от будистката традиция, които всеки може да използва, за да създаде условията, необходими за любовта.

 

За автора

Тик Нят Хан е световноизвестен дзен монах, поет и защитник на мира, номиниран за Нобеловата награда за мир. Роден е във Виетнам, но през 1966 г. е принуден да напусне родината си и дълги години живее в изгнание във Франция, където основава монашеската общност Плъм Вилидж (Сливовото селце). Създател е и на манастирите „Кленова гора“ във Върмонт и „Еленов парк“ в Калифорния.

Тик Нят Хан пътува много из Северна Америка и Европа и учи хората на „изкуството на съзнателния живот“.

Автор е на много книги, сред които бестселърите „Чудото на съзнателността“, „Мирът е всяка стъпка“, „Гняв“ и „Живият Буда, живият Христос“.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Истинска любов
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Методът Силва за контрол на ума
Хосе Силва
Кибеа
рейтинг:
1%
14,00 лв.
Градината на пророка
Джубран Халил Джубран
Кибеа
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Няма престъпна любов
Петър Дънов
Кибеа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Сърцето на будисткото учение - меки корици
Тик Нят Хан
Изток-Запад
рейтинг:
1%
19,90 лв.
Сърцето на будисткото учение - твърди корици
Тик Нят Хан
Изток-Запад
рейтинг:
1%
23,90 лв.