Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Изабел

Изабел“ е разказ за страстите и саможертвата на една жена, изпреварила времето си, която отказва да бъде безгласна фигура и разменна монета. Жена, която постига власт, принадлежаща до този момент само на мъжете. Скоро тя ще се изправи пред предизвикателства, които никой не би могъл да си представи.



Не е наличен

Дъщеря на Хуан II Кастилски и Изабел Португалска, малката Изабел няма голям шанс да седне на трона, отреден за братята й. Преждевременната смърт на баща й и болестта  на майка й променят драстично живота на малката принцеса.

Едва десетгодишна, Изабел е принудена от брат си Енрике IV да се раздели с майка си и да отиде да живее в двореца, гнездо на интриги и конспирации. Когато брат й Алфонсо умира, тя се оказва в центъра на битката за кастилското наследство, която ще доведе до кървава гражданска война. Изабел показва изключителен характер и дипломатически умения – отхвърля налагането на брачен партньор, дори това да поставя живота й в опасност, и отстоява правото сама да си избере съпруг. Малко след като навършва двайсет години, тя най-накрая осъществява своята цел: да бъде кралица.

Романът излиза едновременно с популярния едноименен сериал и обхваща неговия първи сезон, от който до момента в България са излъчени 14 епизода. Нови серии предстои да бъдат пуснати, а по-нетърпеливите могат да научат от книгата какво се случва до края на сезона.  

Хавиер Оливарес е известен испански писател, продуцент и главен сценарист на хитовия сериал.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изабел
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Азбучни убийства
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
100%
16,99 лв.
Фатален шанс
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Предизвестено убийство
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Празникът на Вси светии
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Тъжният кипарис
Агата Кристи
Ера
рейтинг:
1%
16,99 лв.