Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Изобразително изкуство за 1. клас

По учебната програма за 2017/2018 г.



Изданието е съвместимо с учебната програма за 2017/2018 г.
Oдобрен от МОН със заповед № РД 09 - 1596 / 08.02.2017 г.

Учебникът съдържа 8 глобални теми, структурирани в 30 часа за нови знания, 30 часа за практически дейности и 4 часа за диагностика. Темите са разработени по увлекателен и атрактивен начин. Подкрепени са с богат илюстративен материал, включващ образци от майстори на изобразителното изкуство, детски творби и интересни фотоси. Те способстват за формиране на естетическа култура и ключови компетентности у учениците. Учебникът гарантира осъществяване на интерактивност в обучението. Знанията се въвеждат под формата на игри, беседи, наблюдения, разкази на учителя. Изобразителните умения се развиват чрез разнообразни задачи за рисуване, апликиране, моделиране. Ученикът има възможност да се включи активно, да прояви творчество и инициатива. Атрактивната организация на страниците, цветовите маркери и пиктограмите допринасят за бързата и лесна ориентация на малкия ученик в дейностите, които предстои да извърши. Чрез задачите се осъществяват междупредметни връзки, които подкрепят подготовката по писане, четене, математика, околен свят, БДП. Блок-приложението съдържа 8 свободно вложени картона, подходящи за проектна работа и за реализиране на задачи с акварелни или темперни бои, апликиране, изрязване.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изобразително изкуство за 1. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Пантеон
Теодор Траянов
Анубис
рейтинг:
1%
3,12 лв.
Сънят на любовта
Емануил Попдимитров
Анубис
рейтинг:
1%
3,36 лв.
Литература за 10. клас
Боян Биолчев, Борис Минков, Нели Илиева, Веселина Тонева
Анубис
рейтинг:
1%
16,98 лв.
Български език за 10. клас
Маргарита Георгиева, Владимир Жобов, Димка Димитрова
Анубис
рейтинг:
1%
9,60 лв.
Изобразително изкуство за 2. клас
Бисер Дамянов, Огнян Занков, Даниела Маркова, Елена Георгиева
Анубис
рейтинг:
1%
14,90 лв.