Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Как да подготвим бизнес план

Не е наличен

Пето преработено издание
Първата стъпка, ако искате да започнете бизнес, е да си начертаете подробен план. Голямата част от тези, които дават парите за започване или разширяване на бизнес, настояват да видят такъв план преди да предложат необходимите средства. Освен това, от основно значение за всеки, който иска да започне бизнес от какъвто и да е размер, е да изясни непосредствените и крайните цели. Бизнес планът може да се окаже първообраз за бъдещето на компанията.
Това преработено и допълнено ново издание дава описание на най-добрия начин за подготвянето на бизнес план, скроен по поръчка за специфичните изисквания на бизнеса и то такъв, че наистина ще помогне да получите финансова поддръжка.
Прогнозите за паричния поток също са изследвани подробно.
Чрез изучаване на група случаи, авторът дава възможност на читателя да следва съдбите на няколко фирми, започващи или желаещи да разширят бизнеса си, заедно с един-двама съдружници или самостоятелно. Представени са техните бизнес планове и са анализирани. Проследен е прогресът им и са обсъдени възникващите проблеми.
Авторът Счетоводител, консултант и съветник, Едуард Блекуел е съавтор на "Комплект от действия в малкия бизнес", която се основава на 1500 срещи-събеседвания в Мекълсфийлд Бизнес Венчърс и също е публикувана от Коган Пейдж. Прекарал е много години в управлението на собствения си бизнес.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да подготвим бизнес план
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Международни стандарти за финансова отчетност за малки и средни предприятия + CD
Кабри
рейтинг:
1%
120,00 лв.