Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.
-10%
Как се узаконява чрез съд кражба на частен имот в полза на Столична Община - Сега са на ход съдиите от ВКС Момчил Добрев 9789548080521

Как се узаконява чрез съд кражба на частен имот в полза на Столична Община - Сега са на ход съдиите от ВКС


Резюме

Решение на СГС - съдиите Вл. Вълков, Д. Йорданова, М. Бойчева и Решение на СРС - М. Георгиева. На ход са съдиите от ВКС?!?!?!

Теория на мафията и мафиотизма в съдебната система! Други схеми за узаконяване кражба на частни имоти, оборудване, машини за милиони чрез съд, прокуратура, областна управа, ЧСИ-та, нотариуси, кметове, държавници!

Повече
Цена

Нормална цена: 19,00 лв.

Наша цена: 17,10 лв.

Автор Момчил Добрев - Халачев, Мариола Гарибова - Добрева
Издателство Момчил Добрев
ISBN 9789548080521
Година на издаване 2020
Корица мека
Страници 190
Език български

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО за ПОРЪЧКАТА НА МАФИЯТА и СХЕМИТЕ НА МАФИЯТА в изпълнение на тази ПОРЪЧКА . МОРАЛЪТ И СЪДИИТЕ. ЗАКОНЪТ и МОРАЛЪТ в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. СПРАВЕДЛИВОСТ , ЕТИКА В ПРАВОТО.. ОПИТИТЕ ЗА УБИЙСТВОТО на Момчил Добрев .
ЗАКОН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СОБСТВЕНОСТТА ВЪРХУ ОДЪРЖАВЕНИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ стр .... Постановление на министъра на финансите …
Как МИЛ КЮЛЕВ ОКРАДЕ ИМОТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРО ЗА НУЛА СТОТИНКИ в центъра на София?!?!.
РЕШЕНИЕ от 02.09.2019г. на съдиите Владимир Вълков, Мария Бойчева и мл. Съдия Десислава Йорданова .........
КАК СЕ УЗАКОНЯВА ЧРЕЗ СЪД И СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ КРАЖБА НА ЧАСТЕН ИМОТ В ПОЛЗА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА – сграда в центъра на София на ул. Позитано!! .....
ПО ДОЛУ ЦИТИРАНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА СА В ...ТАЗИ ПОКРЕПА, ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ ЗАЩО?!?!?!
НИТО ЕДНО ОТ ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПРИЛОЖНИ ПО ДЕЛОТО НЕ Е ОБСЪДЕНО, ДАЖЕ НЕ Е ЦИТИРАНО , ВЪОБЩЕ СЪЗНАТЕЛНО ОТ СЪДИИТЕ ВЛАДИМИР ВЪЛКОв, МАРИЯ БОЙЧЕВА и ЕЛИЦА ЙОРДАНОВА . ...............
ИЗПЪЛНЕНА ЛИ Е ПОРЪЧКАТА СРЕЩУ РЕАЛНИТЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ИМОТА, преценете сами?!?! ..................
ДОКАЗАНАТА ПОРЪЧКА ЗА КОЯТО БЯХМЕ УВЕДОМЕНИ ПРЕДИ 10 / ДЕСЕТ/ ГОДИНИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА , за това как се ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКАкасаещо цитираното решение и частния имот !!! ............
БЕЗДЕЙСТВИЕ БЕЗЗАКОНИЕ НА ОБЛАСТНА УПРАВА , СТОЛИЧНА ОБЩИНА И ПРОКУРАТУРА В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА КРАЖБА НА ЧАСТНИ ИМОТИ ...........
ИСКАНИЯ да изпълнят закона до ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ НА ОБЛАСТ СОФИЯ ГРАД
СИГНАЛ ДО ВЪРХОВНА КАСАЦИОННА ПРОКУРАТУРА Сигнали до главните прокурори Филчев, доц БОРИС ВЕЛЧЕВ, до СОТИР ЦАЦАРОВ, до главния прокурор ИВАН ГЕШЕВ , до специализирана прокуратура .............
Друго РЕШЕНИЕ на съдиите Милен Василев, Александър Е.Ангелов Геника А. Михайлова от 2011 с което се узаконява кражбата на наследствен имот от – земя от населдниците в ПОЛЗА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА Решение от 07.02.2013г. потвърдено от съдиите Жанин Сидарева, Маргарита Соколова и Гълъбина Генчева от ВКС от 22.10.2013г. ПОРЕДНАТА ЗАГУБА за Мариола Гарибова
МАФИОТИЗИРАНА ЛИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ ?!?! ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ !!
ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКИ по граждански и търговски дела
ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ОТ СЪДИИ в един съдебен процес и едно съдебно дело. / ПО НАКАЗАТЕЛНИ ДЕЛА
ОСНОВНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШВАНА ПОРЪЧКА от СЪДИИ- СЪДИИ КОИТО СА СИ ДАВАЛИ ОТВОДИ
ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛНЕНИ ОТ ВЪРХОВНИ КАСАЦИОННИ И ВЪРХОВНИ АДМИНИСТРАТИВНИ И ДРУГИ СЪДИИ В ПОЛЗА И ПО ПОРЪЧКА НА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ – Министрески съвет , Министрества и други
МАФИОТИЗИРАНА ЛИ Е ПРОКУРАТУРАТА -
ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКИ ОТ ПРОКУРОРИ
Прокуратурата като мафиотска структура при Мафиотизма
ИМА ЛИ МАФИЯ във ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД ?!?!?!
СХЕМИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДЕЛА ДОКАЗВАШИ ПОРЪЧКИ ИЗПЪЛНЯВАНА И ИЗВЪРШВАНА ОТ СЪДИИ в полза на страна на държава, трети лица и други ...........
СХЕМИ и ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ТЪЖБИ В СРС по тъжби с които съдии са приписали престъпления, набедили са Момчил Добрев в извършено престъпление, което той не е извършил ...
ДРУГИ СХЕМИ НА КРАЖБА НА ИМОТИ Узаконени чрез съдии, прокурори
Теория на Мафиотизмът на проф. Момчил Добрев.
МАФИОТИЗЪМ – НОВАТА ФОРМА НА ЛИЧЕН И ЧАСТЕН КАПИТАЛИЗЪМ – на примера на България и Европейската комисия

1 Титаните на правото.
Просто Фен 14.10.2020 г.

На г-н проф. доц. акд. инж. гл.ас. д-р Добрев гениалните разсъждения, с които е станал известен пред софийските съдилища, вече намериха отражение в книжен формат! Аз лично зверски много се вълнувам от дебюта на титулувания доайен на българската правна мисъл. Заслепен съм от монументалния труд, изложен пред нас. Изложен във всеки смисъл на думата.

Успешно завършени поръчки на сайта Ciela.com се обработват в рамките на 3 работни дни или повече, в зависимост от натовареността на електронната книжарница и спецификата на избраните продукти(за музика, учебници и др. е възможно допълнително забавяне)

Няма техническа възможност за добавяне или премахване на продукти, във вече завършени поръчки.

Няма техническа възможност за сливане или обединяване на поръчки.

При предварително платени поръчки (с карта, по банка или epay), както и за поръчки с доставка до АПС, няма техническа възможност за опцията "Преглед" на пратката.

След успешно завършване на поръчка, молим да запишете номера на заявката си (номерата на поръчките започват с 300.....).

В случай, че не получите мейл, не се притеснявайте - имате ли номер, значи поръчката Ви е постъпила в системата ни.

 

ВАЖНО! За всички поръчки направени по време на промо кампания -50% на Ciela.com!

Срокът за доставка на поръчките, направени по време на промо кампанията -50% на Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com, е до 20 РАБОТНИ дни, след приключване на промоцията! Този срок може да бъде удължен допълнително в зависимост от поръчаните продукти и натовареността на електронната книжарница.
По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в по-ранен срок от обявения. Имайте предвид че няма техническа възможност за добавяне или премахване на артикули от вече завършени поръчки. Няма възможност за обединяване или сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно и по етапно, според реда си на постъпване.

Имайте предвид, че обработката на огромният обем от поръчки, понякога ни възпрепятства да отговаряме на всички телефонни обаждания.

В случай, че не можете да се свържете с нас по телефона, пишете ни на shop@ciela.com и при първа възможност ще Ви върнем отговор.

Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него "адрес за доставка" с куриерска фирма "Спиди". С Еконт на този етап работим само до офис и Еконтомат. Срокът на доставка може да бъде удължен до 30 дни от деня на поръчката в случай на:
- провеждани от CIELA.COM кампании, свързани с продажба на по-ниски цени, на предлагани стоки;
- при поръчка на учебници, учебни тетрадки и други учебни пособия;
- в случай, че поръчаната стока не е налична на склад;
- при дадени от Клиента неверни данни, необходими за доставката;
- при невъзможност за връзка с Клиента;
- форсмажорни обстоятелства, независещи от CIELA.COM.


Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обема, естеството на поръчката и/или непредвидени обстоятелства се налага по-дълъг срок за доставка, за което Клиентите следва да бъдат уведомени своевременно.
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида ѝ и транспорта.
Молим да се възползвате от опцията ПРЕГЛЕД, за да се уверите, че продуктите са в добър търговски вид.

За доставките си Онлайн книжарница Сиела се доверява на куриерски компании Спиди и Еконт. Средната стойност на доставката е около 4.00 лв, тази сума може да варира според наложения платеж, броя, обема и теглото на поръчаните стоки, населеното място на получателя, деня за доставка, както и дали доставката се извършва до офис или до адрес. Пример: Ако поръчате една обикновена книга с меки корици до офис в София, доставката може да е 3.5 лв, но ако поръчате 10 книги с твърди корици до адрес в Ямбол, доставката може да надмине 10 лв.

При нас може да поръчате до офис на Еконт, до Еконтомат (денонощен автомат за пратки на Еконт), до офис на Спиди, до АПС на Спиди и до адрес, като доставките до адрес се извършват само със Спиди. Също така изпълняваме поръчки до чужбина, като за доставката ползваме услугите на Български пощи.

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. (Не важи за поръчки извън България и поръчки съдържащи електронни книги.)

Поръчки, направени извън промо кампания, се обработват и изпращат в срок до 3 работни дни, след като поръчката е преминала в статус "Подготовка". Клиентът бива уведомен, чрез мейл, за промяната статуса на поръчката си.

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката или предаването на Вашата поръчка.
Тя съответства на документа Касов бон/Касова бележка. За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Благодарим за разбирането! Приятно пазаруване!
Екипът на Ciela.com

Вашата оценка?
(Най-ниско е 1, а най-високото 5)