Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Kриско - Пътят нагоре - твърди корици

Пътят нагоре“ не е  автобиография.
„Пътят нагоре“ е историята на Кристиан Талев, която няма да намери място в класациите за „младите успели“.



„Пътят нагоре“ е:
- споделеният опит на музикален артист, който стои зад най-големите хитове в България от 2012 г. досега и прави песни за едни от най-успешните изпълнители в страната;
- книга на човек, който реализира идеите си с внимание към детайла, смелост и новаторство;
- и не на последно място – разказ от първо лице на мъж под 30 години, за когото парите не са самоцел, но отдавна не са и мираж.

„Пътят нагоре“ не е издателски експеримент.
Децата и младите читатели показаха еднозначно през последните години, че не са апатични към книгите, стига те да не са задължение, а нещо истински интересно за тях.
„Пътят нагоре“ е отговорност към читателите, зад която стои работата на екип от професионалисти. Водеща в издаването на книгата е убедеността, че с авторитета и влиянието си Кристиан Талев – Криско може да повлияе на едно цяло поколение в положителна посока.

"Много хора гледат клиповете ми или четат интервюта с мен, без да се интересуват от творчеството ми, а понякога – дори без да им допадам. Тази книга е за тези от вас, които наистина ме харесват, за моите фенове. От страниците ѝ ще разберете повече за живота ми извън сцената. Ще научите неща, свързани с марката „Криско“, но ще ви запозная и с Кристиан Талев. В „Пътят нагоре“ ще прочетете за това, за което не съм говорил публично, защото не съм смятал, че трябва да бъде достояние за абсолютно всички, а само за тези, които наистина се интересуват. Мнозина вероятно ще се запитат не съм ли прекалено млад, за да пиша книга. Всъщност няма значение на колко години е човек – или има какво да сподели, или няма. Въпросът е през какво си преминал и как си изиграл танца си."

Кристиан Талев – Криско



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Kриско - Пътят нагоре - твърди корици
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Любовната афера на жена ми
Нанси Удруф
бгкнига
рейтинг:
1%
12,99 лв.
Защо грешим? Или какво казва науката за грешките ни
Катрин Шулц
бгкнига
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Вкусна книга - разкази, забравени под мушамата
Шона Мукавеева
бгкнига
рейтинг:
1%
18,55 лв.
Последната лъжа
Стивън Уайт
бгкнига
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Kриско - Пътят нагоре - меки корици
Кристиан Талев – Криско
БГ книга
рейтинг:
100%
15,00 лв.