Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Младите лъвове

„Младите лъвове“ от Ъруин Шоу е история за войната, за битката на добро и зло в ума и сърцето на героите и за страха, честта и доблестта.

Военната драма ни пренася на фронта във Франция, Северна Африка и Германия, за да ни запознае с американец, германец и италианец. Докато целият свят минава през катаклизма наречен война, Шоу постепенно разкрива вътрешния им свят, целите и мечтите им, като всеки от героите успява да достигне развитие на характера си до края на творбата.

Още книги от същия автор с намаление от онлайн книжарница Сиела:

Виж и купи книгата на страхотна цена от онлайн книжарница Сиела с бърза и сигурна доставка.



Не е наличен

Ъруин Гилбърт Шамфоров, известен като Ъруин Шоу, е американски писател – автор на драматургия, романи и разкази. Творбите му са продадени в над 14 млн. копия.
Първия си роман „Младите лъвове“, който е признат за един от най-емблематичните романи, посветени на тази част от световната история, Шоу публикува през 1949 г. Вдъхновение за сюжета получава от преживяванията си в Европа по време на Втората световна война.
Мащабното историческо платно проследява периода от 1938 г. до края на Втората световна война, като във фокуса му попадат трима много различни мъже, чиито съдби постепенно се сближават заедно с развитието на военните действия. Около тях се развиват множество истории, чрез които Шоу показва Америка и Европа, борещи се не за победа, а за оцеляване. Светът преди и след края на последната голяма война е коренно различен. Шоу описва протичането на тази промяна с вещото умение на голям писател.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Младите лъвове
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Две седмици в друг град
Ъруин Шоу
Бард
рейтинг:
1%
17,99 лв.
Нощна работа
Ъруин Шоу
Бард
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Богат, беден - ново издание
Ъруин Шоу
Сиела
рейтинг:
20%
29,90 лв.
Хляб по водите
Ъруин Шоу
Сиела
рейтинг:
1%
19,90 лв.
Е-книга
Е-книга Хляб по водите
Ъруин Шоу
Сиела
рейтинг:
1%
15,00 лв.