Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

София, бул. Арсеналски 2, Парк Център, eтаж 2

Контакти

Адрес: София, бул. Арсеналски 2, Парк Център, eтаж 2

Телефон: 0885907051

Работно време: Заповядайте всеки ден от 10:00 ч. до 22:00 ч.

citycenter@ciela.com

Kнижарница Ciela Books & Music - Park Center Sofia, етаж 2

Искаш да оставиш градския шум някъде далеч? Ела в царството на книгите и най-обичаните музика, филми и настолни игри!

Ние от Kнижарница Ciela Books & Music - Park Center Sofia сме приготвили за теб специална колекция от
над 10 хиляди заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

В търсенето на твоята (книжна) находка ще те напътстваме умело и с усмивка. А ако пък нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как да стигнеш: Любимата ти книжарница се е приютила на втория етаж от красивата сграда на мол Park Center в София. Разположена е на кръстовището на булевардите „Арсеналски“ и „Черни връх“, в сърцето на града. До нея можеш да стигнеш пеша, с автомобил или с градски транспорт, а изходът на метрото е точно пред централния вход на сградата.

Park Center Sofia e единственият мол в столицата, намиращ се в непосредствена близост до парк. След приятна разходка на зелено се пъхни сред уюта на книгите в Книжарница Сиела, хапни нещо вкусно в някой от ресторантите, разгледай примамливите магазини или пък се отдай на киноманско изживяване в един от многото киносалони.

Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини