Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Варна, бул.Сливница 185

Контакти

Адрес: Варна, бул.Сливница 185

Телефон: 0884 430 211

Работно време: ВРЕМЕННО РАБОТНО ВРЕМЕ(КАРАНТИНА) 10:00-21:00; СТАНДАРТНО РАБОТНО ВРЕМЕ понеделник-неделя 10:00-22:00 ч.

deltaplanet@ciela.com

Книжарница Сиела - Delta Planet, Варна

Най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас – Сиела, стартира с първата си книжарница през 2006 година и до сега разполага със 17 уютни книжарници, в които клиентското преживяване е издигнато на едно ново ниво. Обектите са разположени предимно в големите търговски центрове за по-голяма достъпност и повече удобство. Книжарници Сиела са партньор и изключителен доставчик на книги в търговски вериги, бензиностанции и хипермаркети, разположени на територията на цялата страна.

Основното предимство на книжарници Сиела пред останалите книжни вериги е доброто зареждане. Нашите магазини разполагат с най-голямото разнообразие от артикули, както в книжния така и в развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, играчки и богат избор на подаръци. Отличителният белег на книжарници Сиела е изобилието от добре подбрани продукти, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване.

Освен че разполагаме с всички актуални заглавия на български език, отличителната ни черта е най-богатата и разнообразна гама от чуждоезикова литература, както и поддържането на номенклатура от заглавия с отдавна изчерпани тиражи, които могат да се намерят при нас.

Другото предимство на книжарници Сиела са обширните музикалните кътове. Там меломаните могат да намерят пълния набор от музика внасяна в България. Предлагаме модерните в последно време грамофонни плочи, от които разполагаме, както с всички новоиздадени, така и с винили втора употреба, които привличат ценителите. Книжарници Сиела са най-добре заредените с музика магазини.

Другата основна част в книжарници Сиела е канцеларията и секциите с игри и играчки. При нас има артикули, както от високия така и от по-ниския ценови клас, които са привлекателни за по-широката масова аудитория.

Цялостната концепция на книжарници Сиела е изключително клиентски ориентирана. Идеята ни е посетителите да намират всичко, от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване и създаване на уют и спокойствие при избора привличат все повече клиенти.

Назад към всички магазини