Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Варна, бул. Сливница 2

Контакти

Адрес: Варна, бул. Сливница 2

Телефон: 0879207683

Работно време: Временно работно време до 21 декември 2020 г. Всеки ден от 8:00 ч. до 22:00 ч. Всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

fcc.varna@ciela.com

Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна е част от най-бързоразвиваща се книжна верига у нас.

Тук се предлагат над 10 хиляди заглавия от вашите любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина). Изключително разнообразие има от настолни игри, пъзели и играчки.

Книжарница Сиела е помислила и за малчуганите. Тук децата могат да открият книгите, с които да се потопят в приказният свят на любимите си герои и да изживеят невероятни приключения.

В книжарницата се намира един от най-добре заредените в града музикален щанд, предлагащ различни стилове музика, филми ( CD, DVD, BLUE RAY).
 
Целогодишно се повеждат много промоции и игри с клиентите, представяния на книги и срещи с български и чужди автори. Могат да се закупят и подаръчни ваучери подходящи за всеки празник!
 
Екипът на Книжарница Сиела, ФКЦ-Варна се старе да създаде уютна атмосфера за своите малки и големи клиенти и ви очаква с усмивка.

ФКЦ е разположен на най-атрактивното място в самия център на града, непосредствено пред главния вход на Морската градина и в близост до плажа, където потокът от хора винаги е огромен. Фестивалният и конгресен център - Варна е център на най-престижните събития в сферата на изкуството, културата, конгресната индустрия. Тук, наред с артистични мероприятия и фестивали, се провеждат конгреси, традиционни конференции с международно участие, научни срещи, семинари, различни фирми честват своите годишни празници. Там може да откриете и книжарница Сиела!

Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини