Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Бургас, ул. Янко Комитов 6, Мол Галерия Бургас

Контакти

Адрес: Бургас, ул. Янко Комитов 6, Мол Галерия Бургас

Телефон: 0877257199

Работно време: Заповядайте всеки ден от 10:00 до 21:00 ч. (карантина). Стандартно работно време от 10:00-22:00 ч.

burgas@ciela.com

Книжарница Ciela Books & Music - Galleria Бургас, етаж 2

Градът на поетите, морето и любовта си има своя истински книжен рай, където те очакват топли срещи, красиви слова и много красота!

Книжарница Ciela Books & Music - Mall Galleria Бургас са приготвили за теб специална колекция от над 10 000 заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

Открий своето книжно съкровище и си отнеси спомен с Книжарница Сиела Бургас

В търсенето на твоята находка ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как да стигнеш: Морският дом на книгата се намира на втория етаж от елегантната сграда на мол Galeria Burgas в квартал „Славейков“, на ул. „Янко Комитов“ 6. Една на 5 минути с кола или 30 минути пеша от центъра на града.

Galeria Burgas е първият зелен търговски център в България, сертифициран по американската система за устойчиво строителство LEED. Тук ще откриеш най-доброто от света на модата, ще задоволиш своите културни и гурме сетива, ще успееш да видиш пръв новите филми в кралска обстабовка на няколкото киносалона и ще искаш да връщаш отново и отново!


 

Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини