Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

Пловдив, ул. д-р Георги Странски 3, Пловдив Плаза, ет. 2

Контакти

Адрес: Пловдив, ул. д-р Георги Странски 3, Пловдив Плаза, ет. 2

Телефон: 0876 211 144

Работно време: Заповядайте всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

plovdivplaza@ciela.com

Книжарница Ciela Books & Music - Пловдив Плаза, етаж 2

Потопи се в уюта на качествената литература и добрата компания на най-обичаните музика, филми и настолни игри!

Книжарница Ciela Books & Music - Пловдив Плаза е твоето място, където ще откриеш колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

Отдай се на сладък живот заедно с нас

В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как са стигнеш: Домът на книгите те очаква с много любов и изненади на втория етаж в мол Plovdiv Plaza.

Plovdiv Plaza е синоним на срещата между естетиката и функционалността, модерността и традицията. Насити ежедневието си със стил, култура, красота и забавление в най-големия мол на Пловдив. Бъди в крак с бъдещето и се наслади на живота в града на тепетата!Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини