Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

София, бул. Цар Освободител 22, подлеза на Ректората

Контакти

Адрес: София, бул. Цар Освободител 22, подлеза на Ректората

Телефон: 0886511944

Работно време: Временно работно време до 21 декември 2020 г. Всеки ден от 8:00 ч. до 22:00 ч. Заповядайте всеки делничен ден от 8:30 ч. до 20:30 ч., събота от 09:00-20:30 ч. и неделя от 10:00-20:30 ч.

rektorata@ciela.com

Kнижарница Ciela Books & Music – Подлез на Ректората

Пъхни се в уюта на една от най-обичаните книжарници в София. Тук ще си в царството на книгите и любимите музика, филми и настолни игри!

От Kнижарница Ciela Books & Music са приготвили за теб специална колекция от над 10 хиляди заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.


За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как да стигнеш: Любимата ти книжарница се е приютила в подлеза на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, точно срещу входа на метрото.

Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини