Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

София, ул. Граф Игнатиев 44

Контакти

Адрес: София, ул. Граф Игнатиев 44

Телефон: 0879814364

Работно време: Временно работно време до 21 декември 2020 г. Всеки ден от 8:00 ч. до 22:00 ч. Заповядайте всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

grafignatiev@ciela.com

Книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев

Ще ни познаеш още по фасадата докато преминаваш през една от най-обичаните градинки на столиката София. Точно край „Седмочисленици“ с лице, украсено от цветни книги те очаква домът на литературата, хубавата музика, любимите филми и настолни игри!

Kнижарница Ciela Books & Music сме приготвили за теб специална колекция от над 10 000 заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

В търсенето на твоето съкровище ще те напътстваме умело и с усмивка. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как да стигнеш: Любимата ти книжарница се сгушила на ул. „Граф Игнатиев“ под номер 44. Край нас минават няколко трамвая, на които можеш да се хвърлиш, за да дойдеш при нас или на метрото, което спира при ъгъла с Попа („Патриарх Евтимий“). На броени метри от нас са ключовите булеварди „Патриарх Евтимий“, „Васил Левски“ и ул. „Раковска“.Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини