Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

София, бул. Цариградско шосе 115, The Mall, ниво -2

Контакти

Адрес: София, бул. Цариградско шосе 115, The Mall, ниво -2

Телефон: 0889761365

Работно време: Заповядайте всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

themall@ciela.com

Книжарница Ciela Books & Music - The Mall, ниво -2

Искаш да се озовеш сред любимите си книги, филми, музика и игри? Заповядай в рая на красивите неща!

Книжарница Сиела The Mall е твоето място, където ще откриеш колекция от над 10 000 заглавия, сред които вечни класики и най-нови книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

В търсенето на твоето съкровище ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как да стигнеш: Книжният оазис те очаква на ниво - 2 в сградата на The Mall - един от най-посещаваните молове в София на бул. „Цариградско шосе“ № 115. Заповядай с кола или с градски транспорт -  спирка „Хермес парк“ и УМБАЛ „Света Анна“ са само на една крачка.

The Mall е не просто магазин, а място, което събира на едно всичко, което искаш да видиш, разгледаш и вкусиш. Наслади се на едно истинско модно, гурме и кино изживяване и бъди подготвен за много приятни изненади, културни събития и незабравими шоу програми.

 

Назад към всички магазини