Facebook Pixel

0800 1 25 25

Безплатно
за цялата страна

Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
Разширено търсене
Любими 0 добавени
0 Кошница 0,00 лв.
080012525
Онлайн книжарница поръчка на нови книги online Интернет книжарница
0 Кошница 0,00 лв.

София, бул. Витоша 60

Контакти

Адрес: София, бул. Витоша 60

Телефон: 087 653 6843

Работно време: Временно работно време до 21 декември 2020 г. Всеки ден от 8:00 ч. до 22:00 ч. Заповядайте всеки ден от 09:00 до 21:00 ч.

vitosha@ciela.com

Kнижарница Ciela Books & Music – Витошка

Насред сърцето на столицата, сред многоликия цветен булевард, където погледът е високо към върхарите на Витоша и компанията ти прави не кой да е, а Щастливеца - там е домът на книгите, хубавата музика, любимите филми и настолни игри!

Kнижарница Ciela Books & Music са приготвили за теб специална колекция от над 10 000 заглавия, сред които ще откриеш вечните класики и най-новите книжни попълнения, чуждоезикова литература, разнообразни учебници и помагала, както и специализирана литература (право, икономика, медицина и др.).

Допиши историята на най-шарения булевард и си отнеси у дома съкровище

В търсенето на твоята находка ще те напътстват умели и усмихнати книжари. А ако нямаш идея за подарък, то ние имаме с какво да зарадваме не само теб, но и всички твои близки книгомани, меломани, киномани и малчугани.

За децата, които ще срещнат за първи път необятния приказен свят на литературата или ще изживеят невероятни приключения като заведат у дома различните подбрани от нас игри.

За тези, които работят в офис - да пренесат уюта и на работното си място с изобилието от красиви писалки, тефтери, тънкописци и други канцеларски предмети, които тук са нещо повече от обикновени предмети.

За любителите на музиката, които ще чуят точно онова, което е за тяхната душа, без значение дали това е рок, рап, джаз или алтърнатив.

И разбира се, за теб. Подаряваме книги на късметлиите в нашите игри и промоционални цени в чест на обичащите литературата!

Как да стигнеш: Тръгни по градското стъргало, помахай на Алеко Константинов и си там. Любимата ти книжарница се намира на крачка от метрото и само на хвърлей от бул. „Васил Левски“.


Добави ни във Facebook
Назад към всички магазини